hits

Jeg, en ensom wonderwoman!

Jeg er ensom. Der! Jeg har sagt det ut åpent for hele verden! Jeg elsker å være sammen med venner, le, ha det gøy, og fjolle litt, sånn i ny og ne.. Men ikke alene! Snakke.. med seg selv? Le.. alene? Være sammen, alene? Disse setningene "makes no sense", fordi de motsier seg selv. Jeg prater med mange, og prater til mange, men merker at de reagerer på meg, og noen trekker seg litt unna.. man prater liksom bare ikke til fremmede folk, man sier ikke hei på bussen.. men jeg er såpass underærnert på sosialt og vennskap, at jeg stort sett prater med alt og alle.. men mange reagerer på det, som om jeg er psykisk tilbakestående, og jeg lurer på om det er noe ved meg, som andre ser, men ikke jeg ser? Er jeg unormal? Rar? Ekstremt rar? Fremstår jeg som en tilbakestående? Går mine øyne i flere retninger? Gjør jeg noe ubevisst? 
Det føles som om "alle" misoppfatter meg som dum.. mindre smart.. Evneveik hypokonder..Selv familien er sjokkert når de finner ut at jeg er smart, over normalen, og litt til!
Sannheten er, jeg er ikke dum og rar, jeg er bare utrolig usikker på meg selv! All selvtillit er blåst vekk, alt av selvbilde er på bånn.. Jeg liker ikke hun eller det jeg ser i speilet, hun er hverken pen, eller kul.. Jeg aner ikke hvor jeg mistet selvbilde, egenverd, selvtillit og stolthet, men jeg jobber med å finne den igjen!
Jeg vil finne den igjen, stole på meg selv, og hevde meg igjen! For frem til det skjer, får jeg nok ikke flere venner. For få vil høre på, og interessere seg for, ei jente som oser usikkerhet og kjeitethet!
Og til info: livet, og noen mennesker på den veien, har ødelagt meg, og tatt fra meg mye..
Så nå sitter jeg igjen uten mål, mening, eller forståelse om hva og hvorfor jeg er her..
Hvorfor er jeg her på jorda, hva skal jeg utrette, hva er min verdi?

Flere som har det som meg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

37, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv