Hei, her er jeg tilbake igjen!

Jaja, her er jeg igjen!!

Er nå samboer, huseier, arbeidsløs, og funksjonshemmet... Ja, du leste riktig!! Livet mitt har endret seg ganske radikalt!!

Jeg er nå for tiden hjemmeværende husmor, mens jeg venter på at nav skal komme med mer informasjon om arbeidsutprøving og funksjonsvurdering.. Jeg må nemlig finne ut hvilken grad jeg er funksjonsfrisk, og hvor mye jeg er hemmet i hverdagen. Har nemlig fått noen flere diagnoser siden sist, og vet ikke helt hvordan jeg skal takle dette mentalt... Jeg er jo 34, og ikke gammel nok til å pensjoneres fra jobben liksom.. Men kan ikke ta meg jobber under vanlige forutsetninger heller! Frustrerende!

Diagnosene mine er:

  • HNPP
  • Tremor
  • ADHD
  • Fibromyalgi
  • Kroniske betennelser i nakke,skuldre og korsrygg
  • flere slitasjer i nakke og rygg

Som du nok skjønner, er jeg ikke lenger en a4 jente i trettiårene, jeg er vel heller en frustrert husmor!! Skal skrive litt mer inngående om disse diagnosene mine etter hvert :-)

Jeg er også samboer med en herlig sørlending, og nå også huseiere! Vi bor nå i et passe stort hus her ute på Nesodden, en syttitallsboble som jevnlig pusses opp :) Jeg trives veldig godt her, det er litt rart å vite at jeg kan slå rot, føle meg hjemme, og ta det med ro.. Jeg har jo ikke bodd i et hjem på maaange år! Har bodd i barnehjem, fosterhjem, leid, lånt, og flyttet rundt!!! Blir helt sliten av bare å tenke på det!! Hater å flytte!!

Hmmm... Hva mer er nytt? Jo, er mamma til en gutt på åtte mnd, som fyker rundt på fire ben, og skravler mye! Er maine coon mamma!!

Gullungen min er også mer hos pappaen sin, og det er utrolig rart, men og utrolig deilig! Vet at barn trenger fedrene sine, og er glad samarbeidet fungerer bra mellom oss. Tror ikke jeg kunne vært heldigere med valg av barnefar sånn sett! Selv om vi ikke fungerte som kjærester, fungerer vi hvertfall som venner :-)

Hvordan går det med deg?

3 kommentarer

mediakaos

05.05.2015 kl.21:48

Velkommen tilbake med nytt omveltet, travelt liv :)

Miniogmy

06.05.2015 kl.11:06

mediakaos: Takk for det! her går vaskemaskinen med full vask, en til flere ggr daglig, oppvaskmaskinen kjøres, middag lages, rom ryddes, og husarbeidet går sin vante gang. Er overrasket over hvor mye det er å gjøre i et hus!!!

mediakaos

06.05.2015 kl.12:08

Hehe... det er det ;)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits