If at once u don't succeed..!

Gjeeesp.. Livet mitt er litt sånn nå om dagen.. Litt "gjesp" liksom.. Snill kjærste, flink datter, gode venner :) jeg blir litt oppgitt over meg selv, når jeg egentlig har masse å gjøre, så legger jeg meg ned, og gjør veldig lite.. Jeg er jo egentlig designet for å jobbe masse, og slite meg ut, så dette er nok litt for bedagelig!

Jeg er nå sykemeldt en god stund, fordi jeg har problemer med hender og føtter, har fått påvist skader på nervene, og en arvelig genfeil, som gir bl.a sånne problemer. Jeg vet fint lite om det, så må bare ta det som det kommer :)

Jeg tør ikke å slite meg ut på å tenke negative tanker, men det ligger jo å gnager litt baki.. Tenk om, og tenk hvis..

Men nei, jeg kan ikke tillate meg å bli bekymret.. Jeg er jo fortsatt den rare lille jenta, sånn inni meg! Om jeg ikke klarer på første, så går en jævel i meg, og jeg skal klare! Jeg har nedsatt funksjon i høyrehånden, mistet følelsen oppå føttene, i fingre, og ser halvdårlig.. Sånn i tilegg til å være kronisk klønete ????

God kombo!

Men så var det dette med kjærsten da.. Vi ble sammen for to måneder siden, og jeg har det godt med han :) han er litt teit, men jeg digger det, hehe! Han er nesten fem år yngre, men pytt sann :-P fin, snill, min! (Og det hjelper at han er en god kysser ;) )

Det virker faktisk som om han liker meg, sånn jeg er :)

Det er vel ikke så ille, eller hva?

2 kommentarer

05.09.2014 kl.18:20

ååååå det er alltid koselig med kjæreste!

Miniogmy

09.09.2014 kl.19:30

Anonym: ja, ikke sant :-D

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits