Drapstrusler er greit på nett!!

En veldig god venninne av meg, jeg vil faktisk påstå at hun er min "sister from another mister", hun har en veldig fin liten familie. Venninnen min er en god mor, til sine tre barn, hun gir de gode verdier, stolthet og høflighet.. Barna er smarte, tøffe og oppadgående, og den ene datteren er skuespiller i en Norsk serie, ungdomsserie, som heter "Jenter". Serien går på NRK, og på nett, og den tar opp viktige temaer, som skal og bør taes opp med barn. Deriblandt mobbing og nettvett. En leveregel jeg går etter, er "vær mot andre, som du vil at andre skal være mot deg"... Men denne regelen virker det som har blitt litt foreldet.. Bak sine skjermer på nett, lirer folk av seg de mest obskjøne ting, og tror de går klar av dette.. Drapstrusler, frekkheter, mobbing, sladder, og annet småsnacks, serverer de barn og unge hver dag, og det er godtatt!!

Datteren til venninnen min har en blogg her inne, hun er ei kjempejente, en skikkelig bra jente, som du normalt sett ville drømt om at broren/sønnen din kom hjem med.. Hun har også en ROLLE i en norsk serie, og der spiller hun en ikke alltid like sympatisk person.. Derfor får hun nå og da, mottatt kommentarer som på bildet over, og hva skal man synes om sånt? Når små jenter klarer å komme med sånt dritt som dette, hva skjer da med verden? Blir det mer og mer godtatt, å sende stygge hatmeldinger?

Ta en tur inn på www.jenniesofie.blogg.no og legg igjen en HYGGELIG beskjed.. Hun fortjener det!! Vis henne at det finnes bra folk der ute og!

6 kommentarer

Ronja <3 Prinsessemamma

08.12.2013 kl.10:42

Mennesker kan å være stygge mot hverandre :( skulle ønske folk brukte like mye energi på å gjøre noe bra istede!! Jeg har aldri hatt ork eller tid til å hetse folk... Ikke interessen heller... Og jeg synes det er helt utrolig hva folk får seg til å si til medmennesker!

Den gyldne regel skal prentes inn i mitt hjem ja!!

Elisabeth

08.12.2013 kl.10:46

Uff, så den på facebook! Jeg er venninne med moren til Jennie og syns de var bra hun delte dette der slik at flere kan se hvor ekle unger kan være og at foreldre bør passe bedre på! Syns 12 år er litt for ungt for å blogge egentlig også!

Miniogmy

08.12.2013 kl.11:02

Ronja <3 Prinsessemamma: ja her og!! Datteren min vil vite at man ikke gjør sånt, og ei heller godtar mobbing. Viktig med gode verdier tidlig :)

Miniogmy

08.12.2013 kl.11:05

Elisabeth: akkurat blogge som 12åring er ikke så ille, så lenge foreldrene har oversikt på hva som havner der :) men ja, skremt over hva som blir godtatt på nett :-/

deveny

08.12.2013 kl.12:07

Det er ganske ille at det skal være slik. Jeg lurer litt på hvor foreldrene er oppe i alt sammen.....

Miniogmy

08.12.2013 kl.15:31

deveny: du er ikke alene om å lure på det..

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits