Om å pushe grenser, og egen usikkerhet!

Igår stilte jeg opp på noe, som jeg for kanskje ett år siden, aldri ville trodd at jeg hadde nerver til å tørre!! Jeg var faktisk modell for lille frekke!! Det er ikke noe sjokk at jeg liker Korsetter, sexy undertøy, og sånt som får ei jente til å føle seg heit.. Jeg digger Dita Von Teese, Burlesque, og å føle meg sexy!

Jeg vet det vil bli reaksjoner, jeg vet at folk har meninger om meg, og damene som var såpass tøffe at de stilte opp, og jeg vet at alle mener og synser noe om mye nå.. Men jeg tåler det! 

Det jeg sliter litt mer med, er hvorfor vi lar oss påvirke i så stor grad, av andre om hvem vi er.. Hvorfor kan vi ikke se de vi faktisk er i speilet, de vakre, sjeldne variantene av oss selv, som vi faktisk er! Vi er oss, det finnes ikke en ekstra, som er helt lik oss selv.. Hvorfor kan ikke det være nok? 

Jeg hadde for mange år siden, Anoreksia.. Jeg er usikker på hvor mye jeg veide på det minste, men det var rundt 45-50.. Jeg er 168, så rask regning, vil nok vise at jeg ikke var helt frisk.. Jeg klarte tilslutt å ignorere sultfølelsen, så kjente ikke følelsen av sult.. drakk vann når det røynet på, spiste minimalt, og hjertet tullet.. Det hele ble bremset brått, da min pappa var innom og så meg.. jeg hadde fått nyrebekkenbetennelse, høy feber, og så stjerner av ikkenoe.. Pappa ble sinna, vi pakket tøy, og han dro meg med til legen.. Der fulgte ennå mer tilsnakk, medisiner, og VELDIG streng beskjed om å spise.. Jeg var da hos min bestemor, og vi hadde en god prat.. Takk gud for det.. Jeg startet å spise, og sakte men sikkert, har jeg blitt bedre.. Jeg er fortsatt ikke helt frisk fra det, vil nok aldri bli kvitt stemmen, men jeg er blitt tøffere nå.. Den lille jenta som ble mobbet hele veien i oppveksten, hun har blitt voksen nå.. Hun vet at de små, og etterhvert større mobberne, er mennesker som selv slet, og som kom seg opp, ved å plage henne.. De er tilgitt, en ny tid er nå :-)

Nå er jeg mamma, og jeg er stolt av kroppen min! Den er det den er, bulkete, stripete, merkelig og rar.. Med operasjonsarr, ekstra lagringsplass på magen, og ikke lenger perfekte pupper.. Men, den har laget ei jente, som en dag skal bli stor.. En dag skal hun vokse opp, se seg i speilet, og være stolt av det hun har.. Jeg kan ikke fortelle henne det, og si ting som ikke er sant..? Jeg kan ikke si en ting, og utøve annet? Endringen skjer i meg, og det vil gjøre at min jente ser, at det er greit å føle seg heit, selv om man er litt mer bulkete enn andre som kommer ut av støpeformen :-) Jeg er Meg, og det er fint lite jeg kan endre ved det :-)

Her er photoshooten, og saken jeg er med i, og kommeter gjerne din mening :-)

Lille Frekkes sexy photoshoot <3 

 

#sex #sexy #damer #deilig #livet #Fremtid #lillefrekke #janteloven #blogg #photoshoot #mamma #milf #sexymamma 

blogglisten_ee008cd6dd6f76c2f9ed2b37952b83d3

8 kommentarer

LilleFrekke.no

03.12.2013 kl.08:44

Modig gjort av deg å bli med oss! Og nok en gang, tusen takk for at du ble med på shooten. Veldig moro og supre bilder. :)

Miniogmy

03.12.2013 kl.13:55

LilleFrekke.no: stiller gjerne igjen, som sagt, jeg liker å pushe egne grenser, og mener det er viktig å pushe andres grenser på sånt som dette :-)

martin bechmann

03.12.2013 kl.14:05

yolo my dick

Miniogmy

03.12.2013 kl.14:10

martin bechmann: aha? Ja den har det vel bra den også, håper jeg :-P

Sandra - There is hope!

03.12.2013 kl.14:36

Så utrolig tøft av deg! Og du har kommet utrolig langt når det kommer til anoreksien. Kjempebra jobba! Jeg hadde ikke turt å være med på den shooten =)

Miniogmy

03.12.2013 kl.14:39

Sandra: Ja, er mange år siden jeg ble normal, så å si, men mener derfor det er viktig å vise at det er greit å vise seg frem, selv om man ikke ser perfekt ut :-)

Daggen

03.12.2013 kl.20:42

Synes du er tøff! Og sexy bilder ble det også:)

Miniogmy

03.12.2013 kl.20:47

Daggen: aaaw, jeg er så glad i deg, takk bølla mi!!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits