Det er i motbakke det går oppover :-)

Nå er jeg her igjen da bloggen! Lenge siden jeg har kommentert, skrevet og tanketømt meg her.. Det gir meg så mye å sitte her og la ordene flomme ut, mer enn jeg egentlig tror selv.. Jeg har hatt en liten ufrivillig pause nå, og det er litt rart å sitte her igjen.. Rart, men deilig.. 

To år er gått siden avgjørelsen ble tatt.. to år siden jeg satt med en svart sky over hodet.. to år siden jeg hadde det helt utrolig vondt, deprimerende og tøft.. Takk gud for familie, venner, og arbeidskolleger da.. jeg dro meg på jobb, jeg dro meg til barnehagen, jeg dro meg hjem.. Hjem da, føltes som en klisje, det var en mørk hvileplass, med uviss fremtid.. ikke noe som ga meg ro.. Samboeren da, han elsket meg jo, men ikke på rett måte.. og det var mere vondt, enn betryggende.. Men! Han var jo der, hver dag, til april, da var det ugjennkallelig slutt.. Etter det har det gått i veldig store bølgedaler, med tautrekking rundt såre temaer, småklekling, frustrasjoner, tårer, og knuste hjerter.. 

Jeg er fortsatt singel, og jeg savner noen nå.. noen som gir meg tosomheten jeg ønsker, men som også drar hjem til seg, og som jeg savner, og som savner meg.. En som kommer til meg, og som jeg drar til.. en som stiller opp når han vet jeg trenger det, en som tenner meg, som hisser meg opp og som kysser vekk tårer.. Jeg løper ikke inn i samboerskap, jeg løper ikke inn i et forhold.. tilliten min til en mann må jobbes opp.. og vice versa :-) 

Imorgen er jeg også mamma til en jente på hele fem år, fem tøffe, seige, men overraskende raske år! Hun har gått fra bitteliten, bare 51 cm, og 3340 g, til ei lang sterk jente på 113 cm.. hun er smart, tøff, og jeg slutter aldri å fascinere meg over hva hun får til.. Eller at denne lille dama, er noe jeg har klart å få til! uperfekte meg, produserte perfekte lille henne? 

Dette nye som står foran meg, skal jeg klatre over, og beseire, og jeg skal gjøre det, mens jeg viser deg verden lille fugl!

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits