Houston, we have a problem!!!

Hos meg er alt i serier.. Aldri en bekymring alene, aldri en sorg alene, aldri en glede alene :-) Det går i serier, med flere ting/problemer/gleder/sorger om gangen.. Jeg har ADHD, og ja, jeg kan være intens.. Men det er en del av meg.. Jeg vet hva som trigger det, og hva som roer det ned :-) Et av de tingene er problemer, og jeg har kommet frem til at for å roe ned det, må jeg kutte ned det jeg gnager på, så jeg kan fokusere på det jeg må.

Facebook har blitt en stor del av meg, jeg koser meg med å skravle med venner via facemessenger/Chatten, lese gjennomtenkte notiser, og legge ut et innlegg andre faktisk responderer på. Men, jeg føler alltid og konstant at jeg maser på folk, blir for slitsom, og det er vel en av mine "bekymringer" eller en av de ting jeg frykter.. Vil ikke være intens.. Så hver gang jeg poster noe på Face, kjenner jeg på den følelsen av å spamme andres Facebook..

Derfor har jeg gitt meg selv "cold turkey" på Face, prøve en mnd med minst mulig/færrest mulig statusoppdateringer, og bruke det minst mulig.. Kan ikke kutte det helt, men kommer til å poste VIKTIGE TING, og opprettholde min jobb for Finn Kjærligheten :-) (ettersom det å sitte å lage diskusjoner, og skape glede og kjærlighet der, får meg til å føle jeg skaper glede :-) )

Men, jeg kommer til å kommentere minst mulig, poste minst mulig, like minst mulig, og svare folk minst mulig der..
Alle kan jo tross alt sende meg melding, eller ringe meg, for er du interessert i å ha kontakt, da kontakter du meg..
Ellers regner jeg ikke med du er interessert :-)
Samme dealen med sms, sender jeg melding, og jeg ikke får svar, tolker jeg det dithen at jeg er uinteressant, og at det er opp til deg selv å kontakte meg
:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits