Tobarnsmor for et døgn!!

HJELP!! hva har jeg bitt over nåå da!! skal visst være tobarnsmor for et døgn...? Riktignok for to søtinger (min egen datter, og hennes venninne), som klarer å oppføre seg hvis de vil, men klokken er jo bare 12... sju/åtte timer igjen til de sover søtt, og jeg er trygt i havn.. 

Akkurat nå er det ivrige diskusjoner om prinsessekjoler, fargene på kjolene, barbie, litt mer prinsesser, og annet småsnacks :-P Appropos småsnacks, skal lage litt brødskiver til småfrøkner nå :-) og frukt.. og drikke :-) 

Sånn.. Da var to brødskiver med ymse pålegg fortært, hver sin capri sonne drukket opp, og nå sitter de pent i sofaen og ser svampebob... Egentlig hadde jeg tenkt å ta de med på disney on ice, men der var det totalt tre biletter igjen, i hele spektrum.. med to små damer med meg, går det bra dårlig :-O Tenkte på Kino, men der var det kun 3d, og det vet jeg ikke om jentene tør.. så, da blir det godteri og film etter middagen idag, og jeg tror det bør gå greit :-)

i morgen får jeg besøk av en venninne og hennes to små, så det er ganske stort for minien min på fire :-) tre jenter og en gutt skal bli spennende :-P Og ikke minst blir det koselig for mammaen, å servere middag til tre mammaer, fire barn, og i tilegg time middagen greit :-P Jaja, kjekt med husmorgener!! 
Hva skal du idag da? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits