Llle store Mini :-)

Det forundrer meg stadig, hvor perfekt mitt lille barn er.. At jeg, i all min uperfekthet, klarte å produsere noe såå perfekt!! Hun er 4 år nå, spiser, snakker, synger, danser, leker, tuller og er seg selv til fingerspissene!! Hun er sterk og tøff, og kan gjengi hele stykker fra skuespill.. Nå er det klatremus og Barbiefilmene, og lange avhandlinger om Kardemommeby.. Hun husker så mye!! 

Jeg har ofte veldig dårlig samvittighet for at jeg er så sliten, og kanskje kjefter mer en jeg bør.. Men jeg forteller henne, at alle kan bli slitne, og at selv om mamma kan bli sint, og lei, er hun fortsatt glad i henne.. Og det går inn.. Hver kveld synger vi "kjære gud", og jeg sier alltid sov godt, og glad i deg jenta mi.. Og da kommer det alltid et trøtt; "glad i deg og mamma.."  Det kjenner jeg rører ved hjerterota, og skal lagres der  inne.. Sammen med pafymen og stemmen til mamma, og andre fine minner...

En sjelden gang kryper hun opp i senga mi, og blir der.. Hun kravler ikke vekk, hun ligger ikke som en mark, hun bare ligger på armen min og koser.. For en singel mamma med behov for nærhet og hudkontakt, er det et lite pustehull i alt det slitsomme, å kunne ligge der og bare være.. Ha litt mamma og mini tid!! Fantastisk!! 

Hun har den siste tiden vært sliten og grinete, og siden jeg er sykemeldt, lot jeg henne være hjemme og ta alt med ro :-) Veldig kos, men også litt slitsomt, ettersom vi begge er litt hanglete.. Formen hennes er bedre nå, så da blir det barnehage igjen i morgen :-)

 
2 kommentarer

by Myrvang

17.01.2013 kl.11:59

Ha en flott dag :)

Miniogmy

17.01.2013 kl.12:17

by Myrvang: Takk! Du og!!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits