Når du engang kommer, neste sommer..

Idag har jeg møtt døra, fjellet, veggen.. Same shit, different name!
Jeg føler meg helt rå, alle følelsene er ute.. Føler meg naken, avkledd og ødelagt., men mest sliten... Sårbar?
Hele følelsesspekteret er ute, jeg tar inn alt av signaler idag..
Trist, ensom, gåen, irritabel, og med dårlig samvittighet for Nora.. Sitter å skriver dette i solsteika, på Aker brygge, lar henne leke fritt på lekeplassen der..
Nå koser hun seg, jeg trengte å komme meg ut.. Vinn vinn for begge parter..
Jeg tror dette er motbakkene etter alt som har skjedd den siste tiden, dette er første helg, fri for barnehageregningskrise, fri for flytting, og innkjøring i barnehage.. Siste fridag idag, i morgen er hverdagen der.. Jobb, barnehage, middager og stress.. Men jeg gleder meg også.. Til å få ei sliten jente, som sovner ca 19.. Til å komme inn i rutiner, til å få en ny rytme.. Sommeren min er ugjenkallelig over, og jeg er også trist fordi jeg ville ifjor at dette skulle bli den sommeren vi ikke hadde råd til året før.. Men pga samtalen i november, snudde alt seg.. Dette skulle være vår sommer, min og Nora sin.. Det ble den ikke.. Dette skulle bli sommeren der jeg gjenoppdaget meg selv, og det gjorde jeg jo, til en viss grad.. Men mye er igjen.,
Det skulle være sommeren der jeg skulle samle gode minner før vinteren.. Og det skjedde heller ikke i den grad jeg ville..
Men det har blitt noen få gode minner som jeg skal leve på en stund..

Jeg er lovesick.. Lengter.. Men vet at å stresse inn i et nytt forhold nå, det er galskap.. Så jeg tar meg i nakken, og sikter meg inn mot noe som tar lang tid.. Flørte.. Ha det hyggelig.. Finne ut om tonen er der.. Date/ finne på ting sammen.. Nyte hverandre, og hverandres selskap.. Bruke tid! Savne hverandre, lengte.. Og gleden i å møtes..
For jeg kjenner jeg trenger noe som kun en mann kan gi meg.. Tid, oppmerksomhet, og kjærlighet! Og jakten hans! Jeg trenger å se hva han ser i meg, og føle hva han føler om meg..
For jeg føler meg stygg, dum og ubrukelig.. Og tykk!!
Og jeg føler meg som noens rester,
En brukt skureklut, leftovers..

Derfor setter jeg min lit på neste sommer! Da skal jeg og Nora ha det helt fantastisk, jeg skal ha gjennomført flere av mine delmål, tattovering skal på, og lappen på god vei.. Jeg har kanskje noe på gang, fremtiden er i mine hender, og ting er bedre..?
Kusinen min sa at når det har gått et år, da løsner det, og ting blir bedre.. Og nå, er det allerede gått fem mnd siden han flyttet ut.. Syv mnd igjen, og neste sommer..

Én kommentar

Du kjenner meg

05.08.2012 kl.17:37

Hei hei Heidi :)

Den norske sommeren er da langt i fra forbi. Den har vel strengt talt ikke vært her..... August er i mitt minne kjent for å være en bra sommermåned og jeg holder motet oppe. Dessuten, å komme inn i rutiner igjen er gull verdt for meg. Når høsten kommer, da kommer strukturen automatisk mer frem i meg også og alt blir litt bedre da. Om man jobber til 17, så er ikke dagen over. En spontan middag på stranda - noe så enkelt som en stekt kylling, baguett og salat. En grillings med venner på terrassen frem til klokken 19.00, for barna skal jo i seng (fredagene, med litt bobler i glasset og la grillingen dras ut i de litt sene kveldstimene) Høsten er jo fantastisk. Gåturer opp til To Gård på søndagene for vaffelpause og kastanje plukking. Deilig tekopper forran peisen med litt slarving men en venn. Brettspill med store og små. På regntunge dager, turer på storsenter mulig bare for vindusshopping, men likevel :) Åååååå, vi to Heidi, vi skal nok ha noen fine kvelder og dager i sammen. Believe me, men først inn i rutiner og la hverdagen falle til ro. Vanskelig når det er mye som stresser i lufta, som å få alt klart til barnehagestart og skolestart. Klem

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits