Ensom, jeg?

Sitter her i den nye leiligheten, og er så sliten og lei av alt.. Folk som mener de vet best hvordan livet mitt bør leves, å være alene om alle bekymringer, å være alene, å alltid ha dårlig samvittighet, å ha en stor dum regningsbunke, å lengte etter mer fri, å lengte etter noen..
Lei av å måtte kjempe så jævlig mye hele tiden, lei av å savne slekt, familie og venner, lei av å ikke strekke til..
Av og til ønsker jeg å sove gjennom det hele, glemme, om så bare for litt..
Men det er ikke sånn hele tiden!
Har nå ferie, og selv om jeg er midt i en stressende flyttesjau, som jeg har felt mange tårer over, har jeg også krevet av meg selv å ha tid til å nyte litt og.. Og jeg hadde noen fantastiske dager under Martn, i slutten av juni, som jeg nok vil leve på en stund.. Og jeg var på min brors trettiårsdag, som var bra på mer enn en måte.. Jeg har ledd med kusinen min, en fantastisk jente, som alltid vil bli mitt store idol.. Jeg har nytt sommer og sol på stranden på torsdag, kysset en herlig gutt i sommer, fallt overraskende men herlig..
Men oppi alt dette er jeg ensom her på Nesodden.. Ensom, men med venner.. Jeg vil så gjerne dra på besøk, men føler litt at jeg ikke vil være til bryderi.. Jeg inviterer en del, men det passer ikke alltid for alle.. Jeg blir invitert, men det passer ikke alltid for meg..
Akkurat det er litt dritt!!

Men, jeg er fortsatt her, jeg kjemper som en sulten løvinne, og gir ikke opp før jeg må..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits