Rekk meg din hånd?

Jeg er så trøtt og lei av at alt skal vanskelig hele tiden.. Jeg har ikke lappen, og når man skal flytte ut om to uker, eller faktisk under det, er det mye man trenger lappen og bil til! Hente esker, kjøre papir/søppel/overflødig dit det skal.. Jeg skal pakke alt, rydde vekk, tømme alt.. Alene!! Jeg har ingen jeg kan spørre her ute, og det hjelper ikke akkurat på ensomhetsfølelsen.. Jeg har ingen barnevakt å spørre, og diverse ting som burde vært gjort for flere mnd siden, blir bare trenert.. Jeg vet ikke om det er med viten og vilje det blir gjort, men det drar ned.. Jeg er i tillegg så jævlig ensom her ute, hater det!!! Savner besøk, et kjærtegn, noen som trøstet når man hadde en dritt dag.. Om det så bare var via telefon, så hjalp det.. Jeg trenger hverken forlovede eller samboer, jeg trenger en som tenkte litt ekstra på meg.. Som kan kysse så vanskelige tanker forsvinner, og som tør å holde rundt meg.. En som var min, og min alene.. Jeg får hele tiden høre; "du ble akkurat singel, ta det med ro.." ja, jeg ble singel for noen mnd tilbake, er over kjærlighetssorg og det verste savnet, men i perioder som dette.. Da merker man at man er en, og ikke to.. Dagene jeg føler meg som en dritt mamma, som man føler seg glemt av verden, hvor alt blir litt ekstra tøft, hvor barnet nekter å sove, hvor alt går i dass, hvor man føler at man gjør en dårlig jobb... Ja... Da trengte jeg den hånda da... Som dro meg opp, strøk meg over panne og rygg, og som holdt rundt.. Om det så bare er i noens tanker..

De dagene... Tar jeg på meg smilet, tøffheten, og styrken, og later som.. Og håper at ingen ser at på innsiden hater jeg meg selv.. Vil jeg egentlig ikke spise, for da legger jeg på meg mer.. Jeg hater speilet, liker ikke synet av meg selv.. Jeg ser overhode ingenting flatterende.. Jeg vet jeg bør elske meg selv.. Men er bare så lei av å kjempe for oppmerksomhet, lei av det meste..
Men jeg er en kjemper, til siste hjerteslag og siste tåre.. Er seig som et helvete..

2 kommentarer

Sigurd

03.07.2012 kl.23:42

Er vel ikke mye jeg kan bidra med, men jeg vet akkurat hvordan du har det...har vært igjennom det der to ganger. Eneste jeg kan si er at det går over, så du må alltid se livet fra en lys side, det ordner seg alltid! Hvor skal du flytte?

Tone

04.07.2012 kl.12:00

Hei hei Heidi.

Forståelig at du har mange av disse tankene, men se lyst på det for det meste er det du som styrer. Du er ikke alene om å være alene mamma, du er ikke alene om å ikke ha familie rundt deg. Men du har familie, og det er det mange som ikke har. Jeg vet hvordan det er med dårlig tilgang på barnevakter, men det er ene og alene min skyld at det er slik. Det er nok av tennåringsjenter som mer enn gjerne ønsker å passe barn og som gjør en veldig bra jobb.Kan sikkert spørre noen venninner hvilke de bruker her ute på halvøya. Noe annet er at de ikke kommer og banker på døren, de må oppsøkes. Om du spør meg om å passe Nora en dag hadde jeg gjort det, men samtidig kjenner jeg ikke Nora og da må henne jo være tillitsfull. Når det gjelder å ønske seg besøk, så er det noe jeg ønsker meg ofte, men for å få besøk må man også gå på besøk. Nå flytter du jo snart også, hvem vet...kanskje alt blir litt bedre da ;) En annen ting. Min mor sa en gang at en av en mors største jobber er å ha dårlig samvittighet...... Klem

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits