I tenkeboksen

Jeg er tilbake etter en befriende helg, på mange måter.. Jeg utfordret nye grenser, jeg slapp meg løs, jeg nøt og jeg lo.. Men jeg løste også et lite tankeras, og et realt følelsesskred hos meg.. Jeg står på trappen til å flytte nå, jeg pakker og kaster det jeg har hatt eller ikke trenger.. Jeg forlater alt jeg hadde med han, som to, og går inn i en ny dag med datteren min.. Jeg jobber konstant med meg selv, for å skape den beste forankringen for henne fremover.. Jeg vil sikre meg best mulig økonomisk, jeg vil gi henne stor familiær trygghet, og jeg vil forbedre mitt eget potensiale.. Jeg både vil og kan så mye, men føler jeg butter litt.. Jeg vil endre meg, fornye meg, og bryte ut fra puppen, bli en vakker sommerfugl.. Jeg så en spennende verden der ute, en jeg vil gripe med begge hender.. En jeg vil drikke av, og vise frem til Nora..

Jeg vil få meg lappen, få meg mclappen, tatovere meg, dra på reiser, få en kjærste, en mann i livet mitt, som har tid og plass til meg og mine drømmer.. Om jeg har møtt han, det aner jeg ikke.. Jeg tror at om jeg har det, gir han seg vel til kjenne en dag..? Jeg vil lengte, elske og jeg trenger nærhet og hudkontakt med et annet voksent menneske.. Savner varme og nærhet.. Savner og lengter etter mere gode kyss, lukten av varm hud, følelsen av guttehud under fingrene, en sterk hånd som kjærtegner min..
Savner... Vil kjenne igjen!!!

Jeg drømmer om å flytte nærmere MIN familie på noe vis.. Meg problemet er jobb.. Jeg vil få en like fin jobb som jeg har nå, vil ikke miste ansvar.. Jeg klarer og tåler tyngden av ansvaret, selv om jeg nok vil stange i veggen nå og da.. Men jeg klarer det!! Søker jeg ny jobb nå, er det jo ikke dokumentert noe sted alt jeg kan, så jeg kommer meg ikke opp, men ned.. Det vil jeg overhode ikke!!! Jeg ønsker å utvikle meg på det personlige, økonomiske og mentale plan.. Men er liksom bare her for tiden.. Blæh.. Frustrert!!

Én kommentar

Taiba

02.07.2012 kl.22:10

søte bilder:)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits