One of these days!

Lille prinsesse har i helgen vært hos Pappaen sin, og hun har etter sigende kost seg masse :-) Jeg har hatt en liten husmorferie, men har fått gjort masse! Så utrolig deilig å slippe å tenke på lille vennen min kjeder seg, spiser for lite, for mye, er lei, er trist, ikke får nok oppmerksomhet, eller hva enn som dukker opp!

Jeg føler jeg alltid har dårlig samvittighet for noe hele tiden.. Aldri er jeg helt i mål med de mål jeg selv setter meg, og aldri føler jeg at jeg opprettholder det jeg bør.. Jeg føler jeg henger litt etter alt hele tiden.. Også med Nora..

I det siste har vi vært oppå hverandre så mye, at jeg merker hun blir lei.. Vil ikke ha kos, vil ikke, vil ikke, vil ikke.. Hun er rett og slett lei av mamma. Ikke som i ikke glad i mamma, men lei av å være så mye med meg..
Hun savnet nok pappaen sin mye, for vi har snakket mye om denne helgen, og det har vært noe stort. jeg forklarte at mamma leverer henne i barnehagen på fredag, og pappa henter henne.. Og da skal hun være hele helgen hos og med han :-) Han sier med full viten at de skal i deres leilighet, som i hans og Nora sin, og vi fokuserer på at hun har to soverom, og to fine steder å bo.. Og det liker hun. Hun er veldig stolt av Pappa sitt rosa Norarom, og veldig stolt av prinsessesenga hos Mamma. 

Det var utrolig rart å komme hjem til tomt hus på fredag, hvor senga sto tom, og bamsen, kosen, smokken og sengetøyet var borte.. Jeg hadde på forhånd pakket tøyet hennes, så hun hadde tøy i kommoden hos Pappa.. Og Øivind sier at hun synes det er stort å legge i kommoden sin. Hennes klær, hennes rom..

Snart må vi pakke ned litt leker til å ha inne på rommet hennes, og litt bøker.. For hun elsker å "lese" :-) 

Lørdagen måtte jeg en tur på jobben, men fordi jentene på jobben var så flinke, trengte jeg ikke å være der lenge. Jeg tok bussen hjem, og joda.. Der var det tomt igjen.. Ingen barnelatter, ingen solstråle som kommer meg i møte.. Tøft.. Men på en måte litt godt..

Jeg vet jo gulljenta har det veldig bra med Pappaen sin, så jeg finnes ikke bekymret :-) Jeg gikk hele tiden å håpet at de kom innom en tur, for å hente tøy, sengetøy, leker.. Men vi snakket om det, og kom frem til at det nok var best de ikke gjorde det, og ble forvirret overfor hvor hun skulle være.. Men det tøffeste var å være ekskludert fra min egen lille familie.. De er jo familien min, og nå er den spjæret i to.. Det kjenner jeg er utrolig vondt!! 

Jeg ble kalt ut med Røde Kors, og var sent hjemme den kvelden, men hadde vært så trøtt at jeg sovnet i ambulansen på vei hjem, så jeg la meg til å sove rett etterpå.. Våknet i ti tiden, men orket ikke å stå opp, og sov til ca tolv.. Var som å være i himmelen! Følte meg uthvilt, fornøyd og avslappet, en følelse jeg ikke har hatt på lange tider.. Jeg ommøblerte sverommet, skiftet sengetøy, vasket, tørket og brettet alt tøyet, ryddet, vasket og ordnet på kjøkkenet, og fikk støvsuget litt.. Fikk tilogmed danset Zumba, og dusjet leeeeenge!!! WOW! Ny opplevelse!! Ny Mamma!! 
Jeg sovnet sent, sov urolig, og sto opp kl. seks.. Var på jobben, og hentet ei liten gulljente som virkelig savnet mammaen sin! Koste, klemte, susset og koste på mamma litt til.. Deiligste følelsen i verden :-) Hadde savnet henne så mye, og gledet meg til dette.. Det føltes så godt å se jentegullet mitt hadde savnet meg så mye :-) Nå ligger hun og sover søtt i senga si, og koser seg med bamsen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits