livet kommer tilbake, smått om senn!

Den siste uken har jeg vel egentlig vært litt utenfor meg selv.. ikke fordi jeg er sliten på jobben, Jeg blir sliten av den og, men fordi det er så mye rundt meg jeg må håndtere og takle.. 

Nav har avslått søknaden min om enslig forsørgerstønader, Folkeregistret ville nemlig ikke godkjenne at Ø. hadde flyttet ut, og dette måtte dokumenteres.. Regninger hoper seg opp, og jeg blir superstresset!! Jeg vet jeg må maile og kontakte dem, men det krever litt stolthet å ringe noen og si: hør her, jeg vet dere skal ha penger av meg, men jeg har de ikke nå.. kan dere vente litt? Alt jeg vil er å betale alle regninger og gjeld vekk, og heller leve litt fattigslig og enkelt en mnd.. jeg hater å skylde penger! så må Nora ha sko, jeg må ha sko, for jeg har to utepar, og burde strengt tatt hatt litt mer klær.. men klær kan vente.. Jeg må fortsette jakten på ny leilighet, for her kan vi bo ut august, og det er ikke akkurat flust med leiligheter her.. jeg må leie, for jeg får ikke noe lån slik ting er nå.. 

Så som dere nok skjønner, ting går litt trått nå.. 


Min lykke i livet <3 

Men dette er ikke ment som noe klageinnlegg!! Jeg har det jo godt sånn jeg har nå.. jeg trives i eget selskap, men må innrømme at behovet for sosial kontak er der.. det er nokså sårt å sitte her alene, for jeg er jo skyld i det selv.. vil jeg ha besøk, må jeg dra på besøk! Jeg er selv ansvarlig for mitt liv, og hvordan jeg vil ha det i mitt liv.. Eller hva? Hater å høre på dem som pjatter i vei med hvor fælt de har hatt det, og at det er såå synd på dem.. NEI! DET ER IKKE SYND PÅ DEG NÅ, DU HAR DET JO FOR SVARTE IKKE SÅNN NÅ?? har lyst til å filleriste dem, så uvettet renner ut, og vettet får råde litt.. men sånn er det ikke! Noen mennesker innser ikke selv at de selv er ansvarlig for hvor de står og rår til dags dato.. de unnskylder, og peker i alle retninger, og sier, jammen, det er ikke min feil, fordi... and so on..  Jo, det er din skyld! du valgte selv å gjøre ditt eller datt, og du kunne valgt å gå derfra, velge annerledes eller ta en annen vending etterpå. man er kun selv ansvarlig desverre!

Skjønner du hva jeg mener? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits