Hvordan gå raskt ned i vekt!!!

...Ha dårlig råd!!!

Jeg har idag vært på loppis med gullungen, en venninne, datteren hennes, og på loppisen møtte vi også nydelige Gry, og ville Vilde :-)

Jeg fant mye fint, brukte ikke mye penger, men fant den ultimate ballkjolen, en cordfløyelsbukse, en olabukse, en topp, og et seleskjørt! de var uheldigvis litt små, ballkjolen må jeg nok miste magen for å få på meg, men buksene behøver jeg bare å slankes litt for å kunne skli perfekt inn i! 

Men, over til overskriften: Jeg tenkte idet jeg ikke klarte å kneppe igjen buksa, at det er godt jeg har lite penger, da er det jo en gyllen mulighet til å spare penger, og gå ned i vekt samtidig! 

Jeg går til og fra bussen, og til og fra butikken, pluss at jeg er aktiv på jobben. Dersom jeg er flink og går mer, forbrenner jeg mer fett! 

Dersom jeg kutter brusen, helt kutter den, og bare drikker vann, så skal vel det hjelpe. Det er jo i tilegg gratis å drikke vann her i landet, og om jeg fyller flasker og har i kjøleskapet, er det jo også mye mer fristende! 

Dersom jeg er flink og spiser frokost (havregryn, melk og litt sukker ), Spiser mer på jobben i lunsjen (vi betaler omtrent ikkenoe for brødmat, og/eller varmmat hver dag), og spiser opp fra fryseren, vi jeg jo ikke gå og fyse på noe hele tiden? jeg vet det blir megaultrasuperhardt, men det skal gå!! 

Jeg har jo også skaffet meg en Rockering, en sånn tung som gjør vondt å bruke, og bør vel kunne trene litt mer med den? og på Facebook er det en gruppe jeg har blitt linket til, som viser gratis treningsvideoer for å få en bikiniklar kropp.. Det er jo gratis å trene da? 

Når jeg da strammer inn på sukkeret, unødig spising, og kutter lightbrusen (et og annet glass på besøk er lov), så må det vel fungere?

Skal jeg legge ut et Før bilde også, sånn til skrekk og gru, for å vise hva slags forfall som kan skje når man har kjærlighetssorg, er i post-påsketid, og har dårlig selvkontroll? 

Bilder av loppissnasket kommer fortløpende, jeg må bare rydde det litt mer ehm.. Blogglekkert? 

Hva annet kan gjøres, som jeg ikke har nevnt her? Billig, sunt og hjelper min innstramming? 

Sånn ser magen ut nå, (gammelt bilde, men jeg legger ut et nytt bilde når jeg har fått tatt et :- ) )


17 kommentarer

Vilde

15.04.2012 kl.21:41

Kan du legge ut bilde av kjolen? :))

Euphoria

15.04.2012 kl.21:41

Lykke til, du klarer nok akkurat det du vil så lenge du virkelig gjør det du har tenkt :) Mitt beste tips for vektreduksjon er å droppe brød og melkeprodukter samt å spise masse grønnsaker til magert kjøtt og fisk og drikke grønn te og vann :) Lykke til !

15.04.2012 kl.21:44

Du sparer nok endel penger hvis du gjør det over en tid, må jo også klare å bli på vekta selv om det er veldig vanskelig. Kult at du har kjøpt nye ting da;) Jeg skal prøve å få gått ned et par-5 kg jeg også, så lykke til til oss begge, haha:)

lillyslife

15.04.2012 kl.21:45

Lykke til!

Miniogmy

15.04.2012 kl.21:49

Vilde: ja, bilder av loppisfynd kommer, må bare rydde litt der de skal taes :-) ;-)

Miniogmy

15.04.2012 kl.21:50

Euphoria: ja, jeg tenkte å lage pasta, poteter, og ris til datteren min, så hun får det ved siden av middag, men ikke så jeg får så mye av det.. jeg gikk tidligere på lavkarbo, og gikk ned masse, men det har krøpet på et par kilo igjen etter det :-) mye pga litt deppa etter samlivsbrudd :-)

Miniogmy

15.04.2012 kl.21:51

Anonym: lykke til til deg og! ja, det kan bli veldig rimelig om jeg er flink!

Miniogmy

15.04.2012 kl.21:51

lillyslife: Takk!!!

mel- livet som psykisk syk

15.04.2012 kl.22:09

Drikk grønn te ;) det er supert for forbrenninga. Og eple med kanel :)

Hilde

15.04.2012 kl.22:15

lykke til! :)

Mathilde

15.04.2012 kl.22:16

Masse lykke til med treningen! Du får det sikkert til ;P

Mathilde :)

15.04.2012 kl.23:02

Isbiter gjør det nesten til luksus å drikke vann, og hvis du liker det, kan du jo kjøpe fun-light?

Jeg sluttet å drikke brus for en god stund tilbake og savner det så og si aldri. Jeg drikker jo brus da, når alle andre gjør det, men synes ett glass er mer enn nok, og har aldri kjøpt meg en brus f.eks. Også kan du jo begynne å gå til jobben kanskje? Nye Gun Inger? Det synes jeg er en strålende ide! Kanskje bare et par ganger i uka, men det hjelper mye, det er jeg sikker på. Og ikke no toffin!

Tonemelone

15.04.2012 kl.23:23

Heidibeintøff :)

Miniogmy

15.04.2012 kl.23:48

Mathilde: Toffin er avhengighetsskapende! det er jeg sikker på!! jeg skal begynne å gå, for nå blir det bare bedre og bedre vær ute, og Nora kan jo sitte i vogna og synge :-)

Miniogmy

15.04.2012 kl.23:49

Tonemelone: Terrific Tone!!

svalastogs

16.04.2012 kl.04:06

Helt enig, det å være litt blakk skader ingen! Du må ikke kjøpe superdyre varer for at det skal være sunt! Rockering og grønn te er fine tips! =D

Linn S

16.04.2012 kl.14:23

Det er ganske billig å spise litt mindre? Hehe. Men kanskje nesten litt for enkelt? :p Liten joggetur gjør underverker, og jeg kna ofte finne på å danse når det kommer en sang med litt farti på radioen. Det føles jo ikke dumt i det hele tatt når man kan showe litt for babyen sin ;) Høhø, far skulle vel likt å visst alt det rare som foregikk mens han var på jobb!

Ellers er det mange gode tiltak her da! Noen ting funker som kortvarige tiltak, mens andre ting godt kan være permanente livsstilsendringer :)

Det er lurt (og trenger ikke være altfor dyrt) å få i seg mye proteiner (egg, kesam, kjøtt, fisk), da det metter bra! :D Lykke til! Trening står høyt på listen min over prioriteringer, men lett å miste motivasjon :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits