Første natt alene.. uten deg..

Ensomheten biter i meg.. og jeg kjenner så mange følelser jeg ikke klarer å sortere ut.. Vil egentlig ikke legge meg, for sengen er jo tom.. Og nå er det en annen tomhet enn før.. For da har jeg jo visst at jeg skal få han tilbake om så og så mange dager.. Nå er det bare meg og Noralille som er her hjemme.. Og jeg skal nok klare det.. Men alikevel.. Denne natten blir nok en tøff natt..

Når det kommer til økonomien, er den nå veldig dårlig.. Jeg har ikke fått igang noe fra NAV, og jeg vet jo at det er 3 mnd saksbehandling.. Men hele livet mitt står på vent.. Jeg får ikke laget et budsjett før jeg vet hva de vedtar, så ja.. Jeg var og purret på dem idag, og snakket med sosialen.. Vil gjerne ha litt samarbeid fra deres side, så jeg får alt av regninger og gjeld betalt på best mulig og mest økonomisk måte.. Den vil nok ikke være overdådig etter at jeg får stønader fra NAV heller, men når jeg er ferdig med gjeld, og er helt på null sånn sett, vil det være en god økonomi :-) Det føles litt betryggende.. Men inntil da er det nok desverre smalhans og tilbud.. 

Derfor er jeg med i en konkurranse, om å vinne HP utstyr!! Tenk om jeg vant a, det hadde vært deilig!! Macen min er gammel, og batteriet bør byttes ut, egentlig igår.. Men det har vi jo som nevnt ikke råd til, så da er det bare å be til de høyere makter om at jeg kunne vunnet litt :-) Printer har jeg ikke, den tok Øivind med seg, for den var hans.. Dere får prøve dere dere og, kanskje dere vinner? 

hpkonk
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits