It´s a new day..

Sukk.. så satt jeg her igjen da.. Blogger litt om meg og mitt, og tømmer hjerte og sjel.. Det er lenge siden sist nå, jeg måtte ta en liten frimåned, for å få oversikt over alt som skjer, har skjedd og skal skje.. Alt er stort sett kaos her hjemme, Samboer er på flyttefot, og hverdagen er på ingen måte tilbake til det normale.. Nav sine søknader er levert inn, og jeg har vært innom dem flere ganger å mast for å få vite mer.. Jeg hadde en tøff forrige mnd, men tror nesten denne blir enda tøffere..

Et forhold avsluttes, eller pauses (kall det hva du vil), men vi er begge glade i hverandre fortsatt.. MEN.. All good things come to an end, så også med dette.. Jeg vet ikke om vi faktisk avslutter helt, eller hvordan alt blir, men vi har fortsatt for sterke bånd til å klippe over alt som ikke er foreldre og vennebånd, så alt er ikke over.. Vi ønsker begge å finne tilbake, og jeg ønsker å se DET blikket igjen hos han.. Jeg vil være hans, men også fri, litt forvirret om dagen.. 

Jeg jobber også hardt for å få inn alle møbler som mangler, og eneste jeg virkelig mangler er en fin sofa.. Jeg har skrevet til en billig sofa på Finn, men pga påsken, vet jeg ennå ikke om den er solgt eller ikke.. Jeg håper ikke det, for den var virkelig midt i blinken :-) Jeg skal bygge meg pallebord, med hjul under, og har fått via venner og via en giesbortgruppe på facebook, fått tak i en flott sjenk, en tørketrommel som var maks to år gammel, og et spisebord i glass, med fire stoler. Og selvfølgelig tv og tvbord, og en pent brukt dvdspiller! Jeg har også fått masse flotte pyntesaker (puter, tepper, duker og sånne fine ting vi jenter liker :-)), så gleder meg til å komme i orden.. Samboer tar med tv, anlegg, sofa, masse småmøbler og endel til, pluss at alt mulig skal deles, så jeg lurer på hvordan det blir her etterhvert :-) (Vi er begge enige om dette, og det er mye jeg beholder, så han rasker ikke med seg alt på pur trass, så ikke alle tror det )

Ellers, sånn personlig og følelsesmessig, går det faktisk veldig bra! Jeg merker at jeg blomster, og vokser, men at pengebekymringer holder meg litt nede.. Vil ikke ta sånne bekymringer her, for det føler jeg blir litt for personlig, og veldig negativt, men jeg kan si det så enkelt som at jeg er så sta, at jeg SKAL klare det.. Men jeg gleder meg til å kunne ha et system som jeg kan følge med på.. For de mnd som har vært nå, har stort sett vært kaos.. Men hva heter det? Man får ikke mer enn man tåler, så jeg kommer meg igjennom det.. 
Det eneste jeg sliter med om dagen, er å føle meg som en byrde for folk.. Jeg føler meg så i veien, så plagsom, og irriterende.. Lurer på hva jeg gjør godt, hva jeg er for noe positivt? Savner venner jeg hadde før, og venner jeg fortsatt har, men aldri ser.. Vet at det kun er min egen jobb å få igang det jeg vil.. Men av og til slår det litt egoistiske inn og sier: Hva med MEG? Hvorfor kan ikke jeg også få noe gratis på den fronten? Hvor er vennene mine nå? Hvorfor vil ingen besøke meg, finne på noe med meg? Hvem er JEG? 

Når det gjelder det siste, vet jeg faktisk ikke.. Jeg vet ikke lenger hvem jeg er, men jeg vet hvor jeg står.. Jeg er ikke rotfast, er rastløs og vil ha familien min tilbake.. Vil ha MIN EGEN FAMILIE, savner tilhørigheten noe sted.. Savner uegoisiske mennesker, som ikke oppfører seg unormalt.. Jeg er møkk lei familiefeider og krangling, jeg savner familiehappenings som i gamle dager.. Nå er alt så jalla? 

Jaja, dette innlegget ble litt annerledes enn først antatt.. men pytt.. jeg er den jeg er, fra øverst til nederst, og det bør være ganske bra :-)

 

Hvordan går det med deg? 

4 kommentarer

Sigurd

03.04.2012 kl.23:12

Pengebekymringer kommer du alltid til å ha, så lenge du er alene med ansvar for barn. Jeg har jo vært alene mer eller mindre i 6 1/2 år nå med to, og pengene er en evig bekymring. Av en eller annen merkelig grunn går det alltid i orden da, selv om det har vært mye nudler og ingen ferier uten telt... Lykke til Heidi, dette klarer du ;-)

Miniogmy

03.04.2012 kl.23:25

Sigurd:Takk for det :-) Jeg har en god lønning, og bare jeg får betalt unna det raset med regninger som lagrer seg opp.. og det er det raset jeg er redd for for tiden.. bare det forsvinner blir det bra.. men jeg er usikker på når jeg kommer ajour..

cathrin angell kjerstad

04.04.2012 kl.00:36

tiden vil med tiden lege de fleste sår.

jeg var jo igjennom et samlivsbrudd for noen år siden.

deling og ordninger må man jo i gjennom, men alt ordner seg for snille piker vettu :-)

når det gjelder økonomien, kan den føles veldig tøff til tider.

men du kan også søke kommunen om stønad til husleie feks.

når det gjelder din såkalte sorgprosess etter et endt samliv, vil den føles litt opp og ned.

og du må ha det litt i bakhuet at dette kan komme om noen mnd når ting feks roer seg..

men alt ordner seg tilslutt:-)

take care!

stoor klem fra meg til deg <3

Miniogmy

15.04.2012 kl.21:54

cathrin angell kjerstad: Takk for det Cathrin! ja, jeg vet, og det går litt opp og ned på dagsformen, åssen det hele føles.. jeg vet jeg har veldig godt av å leve litt alene, men det er en seig motbakke å kravle opp i begynnelsen, med papirer, rot fra offentlige instanser, og annet..

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits