The winds of changes..

Dette er virkelig tid for forandring for lille meg.. 

Idag var jeg på Nav og fikk startet papirmølla det er å bo uten Øivind.. Jeg vil ikke at noen skal tro at det har skjedd noe dramatisk med oss, at han har vært slem eller noe, for det er ikke sånn! Han er fortsatt den nydelige gutten han alltid har vært, er fortsatt den gutten jeg elsker, og er fortsatt den som holder et godt tak i hjertet mitt! Men vi trenger litt tid fra hverandre, så rart det enn høres ut! 

Vel, i morgen skal jeg gjøre noe jeg har snakket om i flere år.. jeg har litt sommerfugler i magen, litt nerver og jeg gleder meg litt.. Jeg skal nemlig møte barnevernskuratoren jeg har hatt hele veien, fra jeg var to til jeg var 18.. Hun fikk lov til å ta seg av saken vår, siden den var såpass spesiell, og fordi hun hadde såpass god kontakt med mamma.. Mamma var alltid veldig glad i henne, selv om hun nok slet litt med det å få litt kjeft nå og da... Jeg skal få vite om det som har skjedd opp igjennom, om alt jeg har vært igjennom, om alt jeg bare har som et svakt minne.. Jeg vil vite hva som gjør at jeg plages av enkelte ting, hvorfor jeg får reaksjoner av ulogiske ting, og hvorfor jeg er så liten og redd for enkelte mennesker... Det kommer nok til å sette igang tankereaksjoner hos meg, så jeg er nokså spent... 

Videre skal jeg den 14-15 på kurs, jeg skal sove på hotell, og ha med Ass.sjefen for å lære å samarbeide med sjefen(som Tillitsvalgt). Dette har jeg gledet meg noe utrolig til, og jeg har ikke ord.. Sove på hotell!! Pynte meg!! spise mat på restaurant!! spise hotellfrokost!! Håå Håå!! :-)

Så skal jeg den 19 på Rammsteinkonsert, og jeg har sommerfugler som lager en liten storm i magen min!! Aldri har jeg vært på en orntlig konsert, aldri har jeg sett noen "store" kjente band, så dette blir en jomfrutur uten like!! Jeg skal dra sammen med to helt fantastiske jenter, og mannen til den ene, så det blir garantert en kjempetur!! Jeg aner ikke helt åssen jeg kommer meg hjem, men jeg må legge en slagplan på det punktet..

Jeg kjenner at jeg trenger å gjøre noe for meg selv nå, og dette skal gjøres kun for meg!! 

Har du noe du gleder deg til? 

4 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

09.02.2012 kl.02:49

Så heldig som skal på konserten! Moro-moro!

Ellers ønsker jeg deg lykke lykke til i morgen. Håper du får de svarene du søker.

Og lykke til med Nav-møllen og ny livssituasjon.

Masse varme klemmer til deg <3

Mathilde :)

09.02.2012 kl.09:06

Det var poenget med julegaven min! At man er nødt til å bruke litt tid på seg selv!

Synes du har blitt mye flinkere til å skrive i det siste forresten ;)

gabby

09.02.2012 kl.15:27

Hej vilken fin blogg du har! Just nu har jag en länktävling så gå in på min blogg och skriv jag är med och gilla mig på bloglovin! :D

Miniogmy

09.02.2012 kl.20:23

Mathilde:AAw... søtingen!! Takk for det!! for gavekortet ditt fikk jeg en kjole, en bh, og en topp, så det var et velanvendt gavekort :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits