I have a dream!!

Som skrevet over, så har jeg en drøm!!! 

En for mange, helt A4 ting, men for meg er det noe jeg ikke har hatt på mange år.. 

Det er egentig grunnmuren i mye, og jeg vil gi det videre til mine fremtidige generasjoner.. 

Jeg ser at dere der ute nok ikke akkurat ser det, for dere savner det nok ikke når dere aldri har mistet det, men dog.. Det jeg lengter etter er et trygt hjem

Jeg hadde det en gang i tiden, og husker følelsen.. Lukten, lyden og varmen.. Det var rent der, ryddig, og bra, når alt var bra...

Men det trygge har forsvunnet på veien, og min trygge sone, kommer frem når jeg sitter med Noras lille varme kropp inntil min.. Da har jeg den trygge følelsen.. Når jeg tusler rundt med henne tar jeg frem tryggheten min, og får henne til å føle seg det.. 

Men et hjem derimot, som er mitt eget, som kan males, pyntes dekoreres og formes som mitt.. Min trygge havn, det er ikke så lett! Jeg ser det der borte i det fjerne, som et mål jeg må nå, som et stjernebilde.. 

Først må jeg jobbe! Jobbe, jobbe, jobbe.. 

så må jeg betale vekk med så mye jeg klarer i mnd, og få vekk gammelt rask.. Lånet jeg har skal vekk i år, og jeg skal få meg et bra lånebevis.. For å få til det, må det spares, og brukes minst mulig penger på tull.. Mulig jeg må få meg en ekstrajobb til, som jeg jobber på de helgene Nora er hos pappaen.. 

Uansett.. det er drømmen min.. 

Hva er din drøm?

vinn1881
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits