Det finnes 1000 grunner til å ikke JOBBE idag!!

Dette innlegget vet jeg at jeg sannsynligvis vil få mye pepper for, men fuck it! Jeg har gått å irritert meg over dette lenge!!

Vel, dette er mitt lille irritasjonsinlegg om "trygderyttere" og Nav-snyltere!! Herregud å jeg hater sånt!! Folk som tusker til seg penger de kan få, fordi de er for "syke" til å jobbe.. Og nå snakker vi ikke om de som faktisk ER syke og ikke kan jobbe, men de som faktisk kan jobbe, om man setter inn et lite annengir og får ut fingern! Dette er typen folk som ikke gidder å jobbe, som er late, slappe vesner, som bidrar lite til samfunnet..

Ja, jeg vet det fines mange store og komplekse grunner til at man ikke har en jobb, og mottar trygd.. Men hallo? Se på "Ingen grenser" f.eks, og spør deg selv: Hadde jeg klart å gjøre NOE? Hadde jeg klart å sortere skruer? Pakke smådeler i poser? Sitte i en telefon og svare på samtaler? Hva KAN jeg bidra med?? 

Disse vesnene er som oftest late dråg, som helst vil ligge å sove lenge, sitter å klør seg i ræva og ser på repriser av Hotell Cæsar.. Som sitter å røyker sigg etter sigg, og sitter å langer ut i hytt og vær, mot alt og ingenting.. Jeg ser flere i omgangskretsen min som sliter av dette, som jeg VET kan jobbe, og som bare ikke gidder å jobbe.. 

Jeg godtar ikke sånne tendenser! Jeg vil ikke bidra med skattepenger, for at de skal suge dem ut av samfunnet for å ikke gjøre en dritt!! Hvorfor i helvete skal ikke de jobbe? Gi meg EN god grunn til å ikke gjøre NOE! Det finnes pokker meg multihandcappede som jobber mye hardere enn denne rasen!! Du ser sykere mennesker, som gjør noe? Kom ikke her og fortell meg at du ikke kan gjøre noe, for det skal dere jobbe hardt for å bevise!!! 

Igjen, dette innlegget er ikke ment til mennesker som av opplagte grunner ikke kan jobbe.. Men det er ment til de som ikke gidder å søke butikkjobb, pizzabud og alle mulige jobber, så man har en inntekt! Jeg kan nesten garantere deg, at om du VIRKELIG vil jobbe, så er det ikke veldig vanskelig å finne seg en jobb!! 

Eller hva mener du?

18 kommentarer

Therese

28.01.2012 kl.00:35

Jeg er helt enig! Stå på!

Kath

28.01.2012 kl.01:39

Jeg mener at du uttaler deg om noe du tydeligvis vet for lite om.

online1900

28.01.2012 kl.02:06

Helt enig!!! De som er imot, har ikke lest teksten!!!

online1900

28.01.2012 kl.02:08

Makan til stakkarslige, giddalause, late trygdesnytere. Skam dere!!!

Miniogmy

28.01.2012 kl.11:03

Kath:Hva er det jeg ikke har fått med meg her? Jeg snakker om de som hverken har psykiske eller fysiske grunner til å jobbe, men som bare ikke orker eller gidder å stå opp tidlig og slite hver dag! Hva mener du jeg har gått glipp av her?

Tone

28.01.2012 kl.11:08

Hei hei Heidi

Jeg sier meg enig, men vil legge til en liten ting ekstra.

Disse giddalause dovendyra ville ikke jeg hatt i en stilling de ikke selv ønsket. Jeg har møtt på nok folk i mitt liv som du like så godt kunne skrevet "Faen, jeg hater å betjene deg" i panna på.

cklk

28.01.2012 kl.11:10

Jeg er enig, men NAV har også en jobb mot å ikke gi disse pengene. Sjekke opp bedre informasjon om personer som søker trygd. Det blir litt lat fra systemet synes jeg, bare hiver ut penger så slipper de å sjekke opp det ene og det andre.

Miniogmy

28.01.2012 kl.11:10

Tone:Ja vet! Jeg sulle bare ønske de så at livet faktisk gir deg mer med rett innstilling :-)

Kesia

28.01.2012 kl.11:18

Enig med Tone :)

Min vei til målet.

28.01.2012 kl.12:12

Jeg er veldig enig..

Jeg for min del jobber ikke pga sosial angst, men jeg har sagt at jeg ønsker en jobb noen timer i uken for å utfordre meg selv..

Jeg VIL jobbe, men psyken min klarer det ikke..

Det betyr ikke at jeg sitter å ser på tv hele dagen, sover lenge hver dag og ikke gjør noe, jeg trener angsten min hver dag, utfordrer meg selv og virkelig prøver..

Men ja jeg er delvis enig :)

Miniogmy

28.01.2012 kl.12:29

Drømmen om et barn:Ja, for jeg mener ikke at de som faktisk har en grunn til å ikke jobbe r slappe, men det er så mange som utnytter systemet, som egentlig kunne fungert bra i en jobb.. Jeg har faktisk hørt folk har sagt: ja, hvis jeg ikke vil jobbe, så går jeg til legen og slipper å jobbe! Det synes jeg er helt horribelt!

Min vei til målet.

28.01.2012 kl.12:37

Ja jeg kjenner også mange av den typen..

Det er slike som dem som ødelegger for oss som vil men ikke kan..

Miniogmy

28.01.2012 kl.13:02

Drømmen om et barn:Det tviler jeg ikke på! jeg kjenner det bobler under huden min når jeg møter folk med den attituden! Hvertfall når man ser mennesker medstore handicap som viser hva de kan, i stedet for å fokusere på hva man ikke kan! for om du ser der etter, er det jo mye du også kan, eller hva? ikke at jeg sier at du egentlig kan jobbe, men mye er oså innstilling :-P så forstå meg rett her :-)
Jeg hører deg! Er surt og høre historiene til de som faktisk skryter av at de har ferie med lønn fordi de har sykemeldt seg når de ikke er syke. De som ikke gidder og jobbe har jeg ingen sympati for, de snylter jo faktisk på mine og alle som betaler skatt sine penger. Latskap er ikke en sykdom.

Min vei til målet.

28.01.2012 kl.14:16

Klart det er mye jeg også kan :)

Jeg vet at jeg kunne klart å jobbe, men da hadde jeg ikke hatt krefter til å vinne over angsten også, så derfor velger jeg i samarbeid med NAV og psykologer å fokusere på å bli frisk fra angsten slik at jeg kan jobbe fast uten å bli sykemeldt i lengere tid pga angst:)

Men det er mye jeg VIL, og bare det å ha viljen er jo faktisk noe, og jeg VIL bli frisk og derfor jobber jeg aktivt hver dag med det..

Jeg utsetter meg for ting som sliter meg ut, små ting for andre men store for meg som å gå på butikken alene, bibilioteket alene eller sitte på en benk..

For jeg vil ikke være under nav lengere enn jeg trenger, og det er bare jeg som kan gjøre noe med det :D

Men jeg kan bruke kroppen, jeg kan gå ut og jeg kan jobbe, men slike ting kommer til å gjøre at jeg får et tilbakefall en eller annen gang, og at jeg blir utmattet igjen, og det ønsker jeg ikke :)

Miniogmy

28.01.2012 kl.16:02

Drømmen om et barn:Netopp, det er det jeg mener :-) at hvis man har riktig fokus, og rett innstilling, så kommer man lengre, og det beviser jo du at du gjør :-)

Miniogmy

28.01.2012 kl.16:04

julievilblistor:Ja ikke sant!! eller de som "konstant" er syke, og da ikke faktisk syke, som man ser har vært på ranglefylla den dagen de dro hjem.. det er sånt jeg får mark av..

littlebig

29.01.2012 kl.01:56

finnes vell mange slike der ute å går ja..mn er jo strengere nå da? jeg f.eks får arbeidsavklaringspenger.enten må jeg jobbe gjennom nav ellers må jeg gå i behandling og de med sosialstønad osv de må jo være aktive de også og møte opp på div kurs nav har f.eks,mn tror ikke alle følger opp?

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits