It´s hard to say goodbye....

Ja jeg er trist nå, Ja jeg er deppa.. jeg har akkrat nå en kjæreste og samboer.. men hvor lenge..?  Hjertet blør, kroppen lengter, og jeg legger meg sammen med han.. Men hvor lenge? Jeg er delvis i kjærlighetssorg, delvis blid så lenge han er her.. Og jeg er egentlig lykkelig.. Til det går opp at jo, han ser på leiligheter.. Ja jeg må enten flytte selv, eller bli her om jeg får lov.. Ja jeg er den som skal ha hovedomsorgen, og det er skummelt.. På meklingen føles det som om vi går et skritt frem, men at jeg kommer nærmere å lyse på vonde sannheter.. 

Jeg trodde jeg var normal, men det virker som om oppveksten biter meg i baken.. Og at min usikre barndom forpurrer alt det jeg går forbi som er bra for meg.. 

Jeg er bare så redd for å slippe han løs, for så å miste det som betyr så mye for meg.. HAN! Og hans kjærlighet.. Alt ser så stort og kronglete ut foran meg nå, og jeg vet ikke hvor veien går.. 
Jeg er redd for å bli ensom, redd for å være den som alltd kommer til å elske han,  men som ikke blir elsket tilbake.. At jeg ofrer livet mitt på en som ikke er ment for meg, men noen andre.. At hans vei ikke er sammen med meg, men med ei annen jente, som Nora kommer til å kalle for noe.. 

På jobben, ser jeg av og til et skilt der det står : Skal dere gifte dere? Jeg titter på det og kjenner det stikker i hjertet mitt.. Det kommer jeg nok ikke til å gjøre noensinne.. selv om det nok hadde vært min stolteste dag, bortsett fra den dagen jeg ble mamma.. 

Vel, Vel.. Dette var et lite hjertesukk fra denne kanten.. Det som skjer, det skjer, og jeg kan ikke gjøre noe med det.. 

 

7 kommentarer

Angelo

25.01.2012 kl.22:05

*sender en gooo klem*

Pleasure

25.01.2012 kl.22:30

Likte ikke dette innlegget.

Ønsker deg alt det gode og varm klem

Janet Olsen

25.01.2012 kl.22:45

Oi, det var trist å lese.. :/ Kjenner meg så godt igjen akkurat der, bare på en annen måte.. Ting er ikke alltid lett, og ting går ikke alltid den veien man selv ønser. :( Sucks. Den værste biten er vel at alle sier det vil gå bra, ting vil endre seg, tiden leger alle sår, det vil vare evig, h*n kommer tilbake, det vil alltid være dere to, ting vil ordne seg, det finnes flere fisk i havet, o.s.v. :/ Håper at ting ordner seg for deg, håper du får det mye bedre og blir lykkelig igjen. Det er aldri gøy å se / lese at folk ikke har det noe greit. :(

ingerslilleverden.blogg.no

25.01.2012 kl.22:57

Vonde følelser... Sender mange varmer klemmer til deg <3

Miniogmy

25.01.2012 kl.23:05

Det vil bli bedre, det vil helst gå bra bare vi får tid fra hverandre.. men det er den tiden fra han som ikke er gøy.. jeg trøster meg med at "jammen, da kan jeg jo være fri, rote rundt(akkurat som om det skjer) og finne på det jeg vil" , selv om sannheten egentlig er at jeg vil sitte inne og sove lenge de helgen hun er hos han.. men jeg klarer meg.. og jeg er ikke trist hele tiden.. men det satte meg litt ut når han kontaktet en utleier..

:)

26.01.2012 kl.10:43

Hei! Tittet innom bloggen din for første gang nå, og kjente meg så veldig igjen i det du skrev. Håper veldig at det løser seg for dere. Jeg står midt oppe i et brudd nå, og fy for en smerte det er! Unner ingen den følelsen!

Miniogmy

26.01.2012 kl.12:26

:):uff ja, jeg føler meg som en jojo for tiden.. men er stort sett fornøyd.. men det er liksom enkelte ting som setter meg ut.. jeg har gledet meg litt til å bo litt alene, for jeg kjenner at det at vi vet det er på hell, og alle sånne ting vi ikke har taklet, det blir som en stein i skoen.. du kan gå med det litt, men ikke lenge.. nå vil jeg bare begynne med ausetiden, så det ikke er så lenge til vi om mulig kan være kjærster igjen.. sukk..

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits