Du er sikkert grei..

Når du er alene.. Når du ikke fucker opp andres ting, driter i andres rede.. Når du ikke blander deg opp i ting du ikke har noe med å gjøre, slenger dritt og hoverer.. Når du ikke tusler der bleikfeit og jævelig, med en snørrhoven mine, og tror du er såå mye bedre enn hele verden.. Og ja, gudene skal vite at du kan og vet alt, er ekspert mer enn alle eksperter, er mer spesialist enn alle spesialister og professor mer enn alle andre.. 

Jeg er så lei av venninner og venner du må ha et vaktsomt øye til, som ødelegger og lager drama, og som får deg til å føle deg råtten, selv om du ser bedre ut enn noensinne.. Selv om du gjør det bedre enn før.. Som er sjalu og grønnøyd og som ikke ønsker sine nærmeste det bedre enn seg selv.. 

Jeg er forbanna på alle familiemedlemmer som gir meg skyldfølelse overfor alt jeg skulle ha gjort, alle jeg skulle ha besøkt og alt jeg skulle betalt.. Alt jeg gjør feil er blåst opp, og de mååå dra kniven rundt litt til.. Jeg er lei av de som ikke ser egne feil, som peker i alle andres retning og som skylder på gudoghvermann.. Som drikker og slår, kjefter og smeller, og som river opp gamle sår.. 

Jeg er lei av alle fremmede som knuser selvtillit og selvfølelse under skoene, som kliner dritt i trynet ditt og som gosser seg i dine tårer.. Som krymper deg og ler av det.. 

Såne mennesker er det så mange av der ute, og jeg hater det!!!

 

3 kommentarer

Mia

19.01.2012 kl.22:50

tell me about it.. er så enig... måtte si opp forloveren min av slike grunner... mer sjalu megge skal du lete lenge etter. Skikkelig rævva oppførsel. I dag fjernet jeg henne og alle psykiatri dronningene i fugle-reiret hennes fra facer`n. ÆSJ, kvalm. har forsåvidt også fjernet dem fra livet <3 feels good.

stine

19.01.2012 kl.22:54

Hei :) fin blogg! Besøk gjerne min salgsblogg. Der legges det ut klær til salgs med gjevnlige mellomrom, både brukt og nytt. Håper du tar deg en titt innom :) Ha en fin kveld!
- Husk om du ønsker å kjøpe / skriver kommentarer , skriv inn din blogg adresse og navn.

Miniogmy

19.01.2012 kl.22:58

Mia:uffda!!! den var ikke bare litt kjip heller!! hva skjedde ?

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits