Kan ikke noen si meg hvor jeg er?

Sukk.. Jeg er oppe, og jeg er nede.. Har mye tanker som svirrer oppe i andre etasje nå, og jeg klarer bare ikke å få de ned på papiret.. Eller ned i bloggen da... 

Julen har vært fin, romjula har jeg jobbet, og Nyttårsaften var jeg delvis alene.. Kanskje en forsmak på hva som kommer? 

Nå har jeg fått somlet meg til å få kontaktet Familievernkontoret, for om man skal flytte fra hverandre, og man må søke om økonomiske stønader, så må det være på plass... Vi vet ikke sikkert at det blir et brudd, men vi styrer sakte og sikkert den veien.. Vi gjør det ikke fordi vi ikke klarer å bo sammen, fordi det har skjedd noe dramatisk, eller fordi ale følelser er borte, men fordi vi vil rydde opp i eventuelle følelser som ikke er som de bør.. 

Vi trenger det nok, og Nora trenger det,  for hun fortjener det beste! Og det beste for jenta vår er jo to fornøyde foreldre.. 

Jeg er bare så utrolig redd for at kjærsten min finner en annen når vi har pause.. En ny og bedre modell.. Han er jo gutten min jo, og ikke ment for alle andre.. Men jeg må godta det, og legge det fra meg.. Tåle det opplagte, og ha det gøy selv.. Kanskje er det det vi begge trenger, for å se at gresset ikke er grønnere? Ikke at jeg gjør det, jeg elsker han, vil ha han, og tenker ikke på andre gutter sånn.. En ting er å flørte, noe som for meg er mest leken, og ikke mer.. Uskyldige blikk, en flørtet tone... 

Nei, jeg tror dette blir litt godt for oss jeg.. Men jeg må bare komme meg over den verste frykten! Og jeg tror ikke vi har skrevet siste kapittel i vår saga.. 

Én kommentar

Letmeblowyou - sexblogg

07.01.2012 kl.23:57

:)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits