Vil du komme hit å flørte litt med meg?

De siste dagene har jeg fått erfare at en del gutters oppfattning av å flørte, er ganske annerledes enn min.. 

Jeg trodde at flørting var noe man gjorde hvorsomhelst, nårsomhelst, og var en uslyldig flørt.. To personer møtes, blikk veksles og man snakker og flørter med hverandre.. 

Men mange gutter mener at en flørt er ei som vil ha perverse og småkinky mailer , med sexy undertoner.. Der er ikke jeg!! En venn som vil skrive med meg, og som synes det er gøy... Det liker jeg.. En gammel bekjent som gir meg en klem, og gir meg en søt kommentar.. Det verdsettes.. Men en kar som legger igjen sleske, ekle meldinger som "fine brød", "Jeg sitter å holder i kose-tingen" , eller lange beretninger om hva han mentalt gjør med meg, før vi har utvekslet et hei.. Nei takk!!

Jeg er en flørtete person.. Er flørten av natur, og trodde sex var desserten, mens flørten er en lang forrett man nyter! Men som ikke hadde noe med å ha sex å gjøre.. Eller? 

Hva legger du i det å flørte? Et lite blikk? En søt melding? En sexy undertone i en melding til en god kamerat ?

Så fortell meg nå venner, hva er en flørt? 
5 kommentarer

Martine

28.12.2011 kl.21:37

enig!

Hannah Köller

28.12.2011 kl.21:39

Flørting er romantiske ord og komplimenter, søte blikk og uskyldig berøring. Ekle sjekkereplikker om kjønnsorganer heller for mye mot sex eller fetisjer for min del.

Marte

28.12.2011 kl.21:41

'Flørt er nok forskjellig fra person til person.

For min del så er flørt noe man gjør for å bli kjent med en person av interesse på flere nivåer.

Jeg har aldri syntes jeg har flørtet med noen egentlig, mens andre sier de ser det på en annen måte og at jeg egentlig flørter med alt og alle. Dette da sikkert fordi jeg smiler og ler og snakker med folk, både menn og kvinner og har ikke noe problem med å være hyggelig :P Skal det virkelig misforstås som flørt? Alle har vi vår oppfatning :)

sophie

28.12.2011 kl.22:14

haha kul blogg :)

Linn S

29.12.2011 kl.14:39

Hmmm. Tenketenke :) Er ikke sånt man gjør seg tanker om ofte.. Jeg sier hele tiden at Leonie "flørter", fordi hun har en greie med å sjarmere gutter.. Smiler og snakker og ler litt. Men vi snakker nå om ei lita tulle på 10 uker, så det er svært lite sleske tekstmeldinger inni bildet kan du si :p Haha. Men jeg tenker at flørting er en veldig uskyldig greie, som du sikkert skjønner. Ikke noe nasty :p

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits