Alt ordner seg for FANDENIVOLDSKE jenter :-)

Jeg har ingen tro på at om du er SNILL, så ordner alt seg.. ikke en døtt! Hvorfor skal man være så snill i ett og alt ?

I en kjip situasjon, er det unaturlig å sette seg ned å smile, og tenke:jaja.. jeg er hvertfall snill! 

Ikke for det, jeg er snill, men jeg kan også være jævlig rå og tøff om jeg vil.. Om jeg skal et sted, trengs det styrke, og en "go get there" mentalitet! 

Som nevnt tidligere, så er jeg et løvetannbarn.. Jeg har overlevd mot alle odds, og jeg er her uten så mye skrammer på kropp og sjel.. Det er ikke fordi jeg er heldig, for mye dritt har skjedd meg og, men rett og slett fordi at jeg ikke gidder å gå å gnage på enkelte ting i lang tid.. Jeg har lagt det dødt, og blir ferdig med det. Gidder ikke å dvele med det og over det, gidder ikke å la det være et problem, eller et sår.. 
Selvfølgelig har jeg stunder hvor jeg er svak, hvor jeg sliter og er nede, men jeg kommer meg alltid opp.. Og jeg sier ikke at de som sliter og er nede og deppa er svake, men jeg tror det er mange som hadde hatt godt av å bli ferdige med ting.. Man kan ikke melke det mer, folk blir lei! 

Derfor vet jeg at dette året blir et av mine beste år, et av de årene hvor jeg blir sterkere, bedre og utretter mer.. JEG SKAL! Jeg vil!! 

Hva vil du utrette til neste år? Hvilke mål har du satt deg? 

Én kommentar

Madde K.K

26.12.2011 kl.13:29

Håper du har hatt en koselig jul, og at du koser deg vidre!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits