Hvordan vil DERE ha det videre?

Jeg er litt i tenkemodus for tiden.. Planlegger livet videre og fremover.. Hva vil jeg fremover, hvordan skal jeg leve fremover, hva skal jeg gjennomføre videre? Hvordan vil JEG ha det i MITT liv?

Sannheten er jo at det er jeg som har ansvaret for mitt eget liv, og hvordan det skal bli.. Om jeg vil bli rik, er det meg det faller på.. Om jeg vil ha et bra liv, vel ja.. igjen.. Det er meg.. Om jeg vil være fornøyd med det livet jeg har, så må jeg stikke fingeren i jorda og se hvordan det føles.. For det er kun jeg som former det.. 

Jeg har for tiden ett mål, med flere delmål, og det er å ha et eget sted.. Enten det er MED eller UTEN samboer, så skal det gå.. Jeg vet jo ikke hva fremtiden fører med seg, så jeg kan kun sørge for meg selv.. Jeg vil kjøpe eget, men for å komme dit, må jeg fjerne det jeg har av gjeld, og helst få spart opp egenkapital.. Det vil være hardt arbeid, men må man, så må man.. Det krever nok en del av meg, men det vil lønne seg i lengden! 

For tiden har jeg det superbra, og jeg kan ikke klage.. Alt med meg og samboer får gå sin gang, alt som skal skje, det får skje.. Eller hva? Er det ment å bli oss to, så blir det det :-) 

Videre fremover vil jeg avansere på alle personlige plan, jeg vil opp og frem, og vokse personlig.. Jeg vil vise at jeg kan, og jeg vil synes i terrenget! Hvorfor skal jeg måtte føye meg på de felt som er viktige for meg? Da er jo ikke jeg MEG, men en merkelig kopi? Der vil jeg jo ikke være! Om det fører med seg at jeg må bo alene, klare meg alene, og bare være elsker og kjærste, så får det bli det? Jeg kan fint klare å bygge et fint liv til meg og Bolla B. , uten at det krever andres medvirkning? Selvfølgelig vil jeg være samboer, kjærste, kone og mye mer med han jeg elsker, men om han ikke føler det er rett, så har jeg ingen rett til å tvinge og kreve.. 

Uansett, vil jeg jo alltid være noe spesielt for han, for jeg er alltid Noras mamma, og den han fikk barn med.. Jeg er hans første erfaring på mange personlige felt, så jeg vet jeg er spesiell for han.. Og det føles deilig.. Jeg føler meg sterk og jeg vet, at uansett hva fremtiden drar med seg, vil jeg klare det!! Jeg er som kakkerlakken, jeg overlever alt!! Jeg er ikke løvetannbarn for ingenting!


(bilde fra Google)

2 kommentarer

kreant

26.12.2011 kl.14:29

Takk for dytten :-) Av og til så glemmer man å tenke på det.

Miniogmy

26.12.2011 kl.19:16

kreant:Jo versegod!! jeg føler selv at jeg er inne i en tid for forandring, så jeg tenker en del på det :-) hva vil du endre da?

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits