Gjesteinnlegg: Da Maria ble alenemor!!

Jeg Måtte bare poste dette, som min Kusine har skrevet :) Du mååå starte å skrive mer Merete! 

 

Det skjedde i de dager at at det utgikk et budskap fra keiser Augustus at all verden skulle innskrives i manntall. Og også Josef drog opp fra Galilea sammen med Maria, sin trolovede, som var fruktsommelig.

Josef var etter en yrkesskade hørselshemmet og plaget med tinnitus. Han oppfattet budskapet som at verden skulle UTVIDES i antall.

De drog til byen som heter Betlehem, for å finne egnet bolig, og arbeid, og for å gi sitt bidrag til befolkningsveksten. Men boligmarkedet var sprengt, og Maria fødte sin førstefødte, Jesus, i en stall. Hun svøpte barnet, og la han i en krybbe.

Hyrder og engler, familie og venner, tre vise menn og en jordmor, skyndte seg og kom og fant både Maria og Josef, og barnet som lå i krybben. De bragte med seg gaver; gull, kameler, røkelse, myrra og bleier. Og da de hadde sett det, fortalte de om dette barnet. Og alle som hørte det, undret seg på når han ville få en lillebror. Maria gjemte alle de ordene og grunnet på dem i sitt hjerte.

Og få år senere var familien økt til 6 i tallet.

Og englene vendte tilbake, priste og lovet. Men det skjedde da engelen var reist fra dem opp til himmelen, at Josef fikk etter et syn, mistanke om at noen andre var far til Jesus. Han flyttet dermed inn på herberget, der det med tiden hadde blitt ledig rom.

Herrens engel stod for Maria, og Herrens herlighet lyste om dem, Og engelen sa til dem: Forferdes ikke! For se, jeg forkynner eder en stor glede, som skal deles med folket.

Maria vendte seg til Faderen, NAV, og den Hellige Husbanken, og i sin ringe bolig oppdro hun sine fire sønner. Like til de alle var voksne, skattebetalende snekkere som sin far.

Alle så nær som JESUS. Han ble boende hjemme til han var 35, og hver gang han gjorde noe var det et mirakel...

FRA ALLE OSS TIL ALLE DERE, GOD JUL!!!

2 kommentarer

Julie <3

22.12.2011 kl.20:54

fin blogg :)

linn

22.12.2011 kl.21:00

he he vitti...

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits