Vill, Vakker og Våt?

Denne sangen betyr så mye for meg!! 

Jeg var for lenge siden, en uerfaren, uskyldig og leken teaser på ca 20, og jeg var singel og sugen.. Jeg husker spesielt en gang i Flisa, et lite sted i Solør, hvor vi var ute på en av de lokale vannhullene, og skravlet med venninner.. Det satt noen gutter på nabobordet, og de var småbrisne, og eplekjekke.. og litt kjekke! Jeg sendte blikk i smug til dem, og fikk stjålne blikk tilbake.. Livet var så lekent og lett, og den største bekymringen jeg hadde var hva livet ville kaste mot meg rundt neste sving.. Og i bakgrunnen surret CC cowboys..

musicnodes
CC Cowboys: Vill Vakker Og Våt (Live At Svalbard)


Jeg elsket og elsker å dra til Flisa.. Der er jeg alltid fersk lammekjøtt, eyecandy, og selvtilliten når nye høyder! Det er så deilig!! Der oppe er de guttene jeg flørter med, (når jeg er singel vel og merke), som regel villige for ungpikedrømmer, og jeg er igjen 20.. Men ikke lenger så uerfaren.. Den jenta jeg var, og den jenta jeg er, er to forskjellige jenter.. Og nå vet jeg hva jeg vil ha.. og jeg tar det, og griper om livet til det fulle!!

Jeg husker gutten som jeg tilbrakte en stjålen natt sammen med, på en benk, under et tak i en barnehage, og alt vi gjorde var å kysse, fomle, og snakke.. Deilig og uskyldig..

Jeg husker gutten som tok meg med på måneskinnstur, i mange minus, under nordlyset.. Dette er herlige minner!

Jeg husker min første kjærste, som spennende og litt rar.. Men jeg hadde KJÆRSTE! *ler* Tror ikke vi egentlig var særlig kjærster da, men dog..

Jeg husker de som kom og gikk.. som kom tilbake, som jeg fjaset med, og som igjen dro.. men som jeg kanskje møter igjen? Hvem vet? Uansett er det deilige minner, som mer enn en gang blir børstet støvet av, og mimret om med et smil!


Har du sånne minner?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits