Jeg elsker TREKANT!!

Da altså Programmet! Jeg synes det er utrolig bra, at de river ned fordommer, øker nyskjerrigheten, og lysten, og fjerner "normalen" i sex! 

Jeg mener, alle har vi det, det er ytterst få som aldri har prøvd det, og alle tenker vi på det.. Det er vel ingen annen trim som er morsommere heller? Jeg mener det, at så lenge man begge har det gøy, man er enige om premissene rundt det, og man ikke påtvinger det andre, eller skader dyr og barn (eller lik. ) så er det vel bare å prøve seg frem? 

Det er vel ett fett om det er to jenter, to gutter, en av hver, eller flere, så lenge ingen føler seg tvunget? Så lenge alle er glad i hverandre, og bryr seg om sin neste, så er det vel det samme hva man liker? 

Om jeg tente seksuelt på å løpe naken i bastskjørt, synge elske i snøen, og leke meg med en laks, så lenge jeg gjorde det for meg selv, så spiller det vel ingen rolle? Kos deg, nyt, og prøv ut hva du selv liker, og for guds skyld, ha beskyttet sex! Du vil vel ikke ta med deg en liten cocktail av gammel morro, som gir deg ettervirkninger du ikke vil drømme om? 

Vi har gjort det siden tidenes morgen, Mammaene, Pappaene, og BESTEFORELDRENE våre, har alle gjort det, MASSE! og hvem vet vel HVA de gjorde bak lukkede (eller åpne) dører :-) 

Og det verste er, det som jeg synes er bra at trekant fjerner, er at så mange mennesker der ute, har en eller annen liten skavank, som de kanskje skjuler, av redsel for at andre oppdager det.. Så viser det seg, at hårete tær, bøyd snopp, lange kjønnslepper og andre rare kroppslige ting, egentlig er det vanlige! 

Hva synes du? 

musicnodes
Bob Marley
6 kommentarer

Ingeborg Kaald

14.12.2011 kl.23:32

Jeg synes selv at trekant er underholdenede og lærerikt (:

Pia Zava

14.12.2011 kl.23:32

Jeg synes det er knall at NRK sender et sånn program! Noe litt utenfor det vanlige faller alltid i smak :)

tantine

14.12.2011 kl.23:36

"Elske" er for meg et minst like sterkt ord som "hate".

Ja, jeg er også "Trekant-fan".

Gnatt til deg!

Madeleine

14.12.2011 kl.23:38

Me to <3 jeg har en film om han pornoskuespilleren som de intervjuet, han e bare så rååå :)

randomcaps

14.12.2011 kl.23:46

Oi.

Pengepungrotte

14.12.2011 kl.23:48

Synes Trekant er flott jeg også, men irriterer meg litt over at det er gamle menn som bestemmer hva ungdommene skal gjøre i programmet.

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits