Sola skinner og jeg er glad :-) :-)

-Det er fordi jeg møter DEG idag ;-) 

Idag har vært en utrolig bra dag, jeg har virkelig trivdes på jobb! Gode kollegaer, hyggelig, blid sjef, morsomme kunder og overraskende gester, er noe av det som man møter på jobb :-) 

En eldre dame idag, overrasket meg helt totalt! hun kjøpte en eske med konfekt, og ga den til meg.. Hun syntes jeg fortjente det, fordi jeg var så hyggelig :-) sånt blir man virkelig rørt av! 

I tillegg får jeg virkelig brukt meg, og min erfaring på jobben om dagen, jeg har en leder som er utrolig, som får dagen til å bli så mye bedre, og som er så lik meg selv, på mange måter :-) DEt merkes at hun ser potensialet i meg, og tar meg seriøst, og da blomstrer jeg :-) 

Jeg legger også litt planer videre, inne i hodet.. ikke løse planer, men planer som skal gjennomføres, uansett.. 

Jeg skal innen et år, ha kjøpt eget sted, eller ha det innen rekkevidde. Jeg skal utfordre meg selv, der jeg tror jeg ikke klarer. Jeg skal tjene meg penger, kvitte meg med lån og gjeld, og fri kapital :-) Heidi SKAL opp og frem!

Kanskje dette er 30årserfaring, jeg vet ikke, men jeg har begynt å blomstre opp :-) Jeg GIR ALDRI OPP!


Sikter mot fremtiden :-)

Hva skal dere gjøre med deres eget liv? Hva velger du å endre på for å forbedre livet ditt? Husk at i bunn og grunn er det DU som er sjef over eget liv, og det å peke på andre og si at de er skylden for at du ikke har fått gjennomført det du vil, det går ikke.. i bunn og grunn har du selv tatt valgene, du har selv gått stegene, og du har selv valgt å ikke byte kurs.. Om du ikke trives i jobben, så slutt, og begynn med noe du liker.. 

om du ikke har eget hus, få deg en jobb, og start i det små. det viktigste er ikke hva du jobber med da, men at du har en stødig inntekt. Så kan du heller bytte jobb, for det er jo lov å være på utkikk etter annet, mens man jobber med noe annet? 

Det er uansett ikke godt nok å lage unnskyldninger.. Du har jo selv valgt å gå til den jobben du har, du kunne valgt å ikke møte opp, men det ville gitt deg problemer.. Men du har valgt det selv! Skjønner du? 

Nei, jeg hører snart av meg, og da skal jeg komme med noe enda glupere :-) 

2 kommentarer

Mathilde Nicoline

06.12.2011 kl.22:46

Jeg har også hatt det fint i dag! Synes det er skikkelig god stemning på meny for tiden jeg. Sykt koselig at hun kjøpte konfekt til deg!

Miniogmy

07.12.2011 kl.21:40

Mathilde Nicoline:Ja jeg merker det jeg og :-) Tror det neste året vil bli bra, på alle måter :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits