DAGEN DERPÅ BLUES!!

Idag, er dagen derpå på mange måter.. Jeg er temmelig sliten i hodet, mange tanker har vært oppe og sett dagens lys.. Jeg vet ikke hva de neste mnd bringer, hva jeg skal eller vil.. Bør jeg sitte stormen ut, er den egentlig over, eller har den akkurat begynt? Jeg vet faktisk ikke.. Jeg elsker han så høyt, og jeg gleder meg til den dagen da jeg vet.. Vet hva som skjer, og hva han vil.. Hvor jeg ikke føler meg deppa og trist, og hvor jeg vet hva han føler og vil.. 

Vel. nok om det! Idag har vi vært slitne hele gjengen.. Nora hadde barnebursdag i går, og vi hadde fem små i alderen to til fire år her.. Veldig koselig og hyggelig, og hun fikk masse fint! favoritten var en paraply, og et sett med perler og perleplater.. hun koste seg masse, og jeg tror hun syntes det var veldig gøy å ha besøk her hjemme.. Øivind var en tur ute med venner, jeg sendte han ut iom at jeg trakk meg fra julebordet jeg engentlig skulle vært på igår.. Orket bare ikke, trengte å ta en liten pause, her hjemme alene.. 

Idag har vi bare kost oss, jeg har laget pepperkakedeig, vi har fått ryddet og vasket litt over leiligheten, for det lå jo et fint teppe med popkorn, kakesmuler, rusk og annet rask her :-) Hva jeg tenkte på når jeg vasket ned leiligheten helt, FØR jeg hadde barnebursdag, det aner jeg ikke :-) Totalt waste of time hvertfall!! 

 
4 kommentarer

Iselin - mamma og interiør

04.12.2011 kl.22:39

Kos :)

Emmago

04.12.2011 kl.22:48

Koselig :D !

Kan jeg vær så snill få en kommentar tilbake ?

Ps: Kjempefin blogg, forsett slik !

-Emmago

sonja

04.12.2011 kl.23:30

Når du er så usikker på din partner, syns jeg det er lurt at dere tar en pause fra verandre. Det er ikke bra for deg og ikke bra for nora, jeg har selv vært i det dilema, vi gikk i en og samme tralt fant aldri på noe sammen, vi satt på vær vår pc dag ut og dag inn jeg gikk rett og slett lei. Og viste ikke helt hva jeg følte, så jeg syns faktisk det var godt og bo alene 1 år, hvor jeg kunne tenke gjennom saker og ting. Se nå ler jeg bare av det hele vi har funnet tonen på ny og har holdt sammen i 4 år nå, vi har våre diskusjoner men vi finner på ting og jobber med forholdet. Jeg stråler. Kanskje akkurat det er det som kan bringe dere tettere ellers, var ikke meningen det skulle være dere. Du/dere bør tenke på hva som er best for nora, det måtte jeg og gubben som jeg kallern. Vi måtte tenke på sønnen vår hva som var best for han, vi er mye mere sveisa sammen nå syns jeg en det vi var, jeg tenker på deg snuppa og ikke minst nora hun merker at ting ikke er som de skal. Det gjør at hun blir trassig vrang og slike ting, hun ser at du ikke har det bra, men hun skjønner jo ikke hvorfor tro meg jeg trengte en dytt selv jeg også.

Miniogmy

08.12.2011 kl.22:19

sonja:Ja, håper du har rett.. Jeg er over vannet nå, prøver å fokusere og se klart.. men klart det gjør vondt nå og da.. Men jeg er en Barnebarnet til Petra, og har arvet seigheten fra henne..

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits