Alene nå igjen..

Så sitter jeg her igjen da.. Poden er lagt, tross demonstrasjoner, tven står på med noe møl, og rotet ligger som en tåke i heimen... Nå sitter jeg her igjen, med den dårlige samvittigheten, til alt jeg skulle ha gjort.. alt jeg skulle ha sagt, tenkt, eller vært.. Til alle de jeg har såret, til alt jeg skulle ha gjennomført.. Sukk!
Idag har vært en dag fra helvete på jobben, med enormt mye å gjøre, masse kunder og dårlig tid! Jeg er helt kake!! Savner fanget til Øivind, bare å krype inn i det er ren nytelse, når dagen er dårlig.. Jeg føler jeg har gjort alt halvveis idag, ikke har jeg rukket lunsjen min, jeg var på jobben en halv time ekstra, og jeg føler at jeg ikke har ytt god nok service for kundene, og at jeg bare maser på de jeg jobber sammen med.. Dumme dumme dag! 

I tillegg sliter jeg med et kaos av følelser jeg ikke vet hva jeg skal gjøre noe med.. Ting fungerer ikke optimalt innen visse områder, og jeg er trist og lei.. og en Følelsesmessig klump.. Selvtilliten er på bånn, Selvsikkerheten er borte, og når jeg ser meg i speilet, ser jeg en lubben freak, som gjør altforlite for å glede den jeg elsker.. Er det kanskje min feil at jeg føler meg så usikker? Er det kanskje jeg som gjør så ting går så trått? Herregud å jeg savner å ha en venninne her idag, som holder tett om alt jeg tenker på, og alle hemmeligheter som kommer frem i lyset.. Det er ingen store farlige, men mer ydmykende og litt kjipe.. FAEN TA!! Hvorfor må et forhold og følelser, gjøre meg så dum... Hvorfor må jeg finne meg de stae, med altfor mye stolthet, som har vanskelig for å gjøre ing litt enklere..? Jeg elsker, men er lei.. Føler vel kanskje at jeg går for lut og kaldt vann, er redd for å bli såret, og redd for å oppdage noe jeg ikke har lyst til å se.. Jeg er lei av mennesker som sier, men ikke holder ord.. Jeg er lei av folk som går bak ryggen.. Jeg er lei av å ikke være god nok.. 

:-(

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits