Dagen i dag!

Puh!! idag har jeg stresset som en besat, løpt rundt som en marsvin på speed..! jeg har vært aktiv og holdt på med noe siden halv elve, og er ganske skutt.. Først leverte jeg Nora i bhg, løp bort til bussen for å rekke den på tilbakeveien, hopper av, og skal vaske hjemme hos en her ute på Nesodden.. men han var ikke hjemme, og jeg fikk ikke tak i han. trodde jeg måtte si adjøss og guddbaj til den jobben, men heldigvis fikk vi tak i han tilslutt :-) jeg kom meg tilbake til han, og vasket, støvsuget og skrubbet i ca tre timer.. helt grei jobb, og mye bedre enn et par av de jobbene jeg har hatt tidligere. jeg jobber heltid på Meny, så den ene tirsdagen jeg har fri, skal jeg jobbe der og rengjøre hos han fast. passer meg helt ypperlig! jeg har et mål om å bli kvitt all gjeld til neste år, så jeg setter alle kluter til!

Hater gjeld!! I tilegg har vi et håp om å få kjøpe eget snart, komme oss inn på markedet. Da lønner det seg å ha minst mulig gjeld.. og så skal jeg ha meg lappen, og fikse tenner.. Alt koster!

Jeg har tidligere fått et tilbud om å bli homepartyperson for vibratorer og sexleketøy, og jeg må helt ærlig si at det frister!!! jeg har satt meg litt i tenkeboksen, men samboer er ikke helt solgt.. Jeg VET jeg kan selge, så det står ikke på det, men vil jeg det? vil jeg trasse gjennom nettopp det? Oh, those questions!!

I tilegg virjker de som om det er DEN dagen i dag.. den dagen i hele året, hvor du blir testet på alle måter.. hvor alt du vil er å grave deg ned i et dypt hull, og du vil bare bli der til alle vonde ting er borte.. hvor alle dumme regninger er betalt, hvor noen som er glad i deg, pjusker deg i håret, hvor alle kjærster er så søte som bare det, og hvor alt som heter irritasjoer og ondskap er vekk.. Den dagen hvor du igjen er liten, og du er den som blir elsket, stullet og stelt med.. Nå om dagen er min selvtillit og selvsikkerhet strukket langt over normalen, og jeg har e liten personlig "offline-tid"..

Men jeg vet at jeg ikke kommer meg ned ved å synes synd på meg selv, forhold blir ikke bedre av å sutre, og penger ikke daler ned fra skyer.. så jeg må bare kjøre på, og fokusere på det punktet hvor ting er bedre.. Det som kommer,  får komme.. La det skje!!
braunvinn
Stikkord:

Én kommentar

søt blogg!: )

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits