En liten oppdatering!

Oi! Nå er det lenge siden jeg har skrevet her inne! Det har ikke vært planlagt fra min side, det har bare blitt litt sånn! Her i familien er det en bursdag annenhver uke i oktober-november, så der forsvinner det noen dager, og så har det vært åpning på jobben, og der har det nå vært to uker med vill vest..

Det har vært innspurt i opplæring, kursing og sertifisering med Røde Kors, så nå er jeg en godkjent hjelpekorpser, med rett til å gå på redningsoppdrag, søk og være med på sanitetsjobber uten å måtte ha på seg "under opplæring" på vesten.. jeg får også et fint skilt, der det står at jeg er sertifisert i tre år :-) 

Nå er det straks feiring av bursdagen til broren til samboer, Noras onkel, så dit skal vi idag. Neste helg er det jobblørdagen min, og åpning av julegran på søndag... da er det jo også første advent.. Jeg jobber jo med julegaveprosjekter, og er på jobb/ henter i barnehage/ er på Rødekors, så her er det noe hver helg nesten.. Vi planlegger også barnebursdagen til Nora, som er neste helg der igjen.. d er det barnebursdag på lørdagen, o voksenbursdagen på søndagen.. Og ja, ikke for å glemme julebordet til Rødekors inni der igjen.. 

Tja.. er det noe mer å fortelle om da? Jeg har vært på julebord med jobben, og for første gang på mange år, følte jeg meg skikkelig heit!! jeg hadde en unormalt kort kjole, til meg å være, og jeg følte meg fin! (men litt nervøs for at skjørtet hang igjen i strømpebuksa... ) Jeg fant den på B-young, og jeg kom meg inn i MEDIUM!! *sjokkert* 

Nå kommer jeg helt ærlig ikke på mer å fortelle, så får vel heller oppdatere litt når jeg kommer på noe :-) 

Har dere hatt det bra da? 

Cutrinsample
Stikkord:

2 kommentarer

Linn S

20.11.2011 kl.18:11

Det var godt "å høre fra deg" :)

Man går litt i bloggtørke av og til - med en liten baby har man plutselig ikke like mye tid foran dataen :p

Åh, jeg har også lyst til å pynte meg skikkelig, og føle meg litt heit!! Er på jakt etter en kjole man kan amme med, men har ikke kommet over det helt store enda ;)

Grattis som sertifisert hjelpekorpser!!!

Miniogmy

20.11.2011 kl.21:07

Linn S:Tusen takk for det!! Jeg vet! men har du sett på det som kommer fra boob? kanskje noe som ser litt kult ut der ?eneste som er dumt er jo at man lekker, ellers kan man jo få temmelig tøff kløft da, når man ammer ;-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits