Hvordan få inn litt ekstra penger!!!

I disse før-førjulstider, er det jo mange som trenger litt ekstra penger! Derfor har jeg nå laget et innlegg om hvilke metoder man har for å tjene inn de ekstra pengene man trenger! Det er vel bra vel? 

først og fremst, de opplagte:

Jobb ekstra!! Enten snakke med sjefen, og be om å få jobbe mer timer, ta til seg timer andre ikke vil eller ka benytte seg av, eller henge opp en lapp på arbeidsplassen om at du gjerne jobber ekstra, og kan trå til på kort varsel. Ja, det er møkk kjedelig å jobbe masse, se venner mindre og barna kun i senga... men sånn er det! livet er en bitch, og man kan ikke forvente seg at ting kommer dalende på et sølvfat.. Dersom du ikke har jobb, følg rådet under:

Få deg en jobb! Jammen det er ikke noen ledige jobber sier du ?Selvfølgelig er det det! Det er alltid en uannonsert jobb, en som du får info om ved å nevne det at du gjør det meste.. Snakk med folk i omkretsen, heng opp lapper, gå og lever cv og søknad på ALLE jobbene og bedriftene som er der du bor. Med mindre du bor på Spitsbergen, så finnes det ikke noe å gjøre.. Ta imot det som finnes, for det viktigste er å ha en inntekt! om det er søppeltømmer, Rema, vaskeri, toalettvasker, vaskekjerring.. det er noe der ute, og mange er desverre for kresne! 

Selg ditt overflødige! Rydd ut av alle rom, og gå over inventaret.. Alt kan annonseres til salgs på finn.no, Ebay, zett.no, i avisen osv. Det er utrolig hva folk vil kjøpe! Biler i deler, alt av klær, møbler, ipoder, cder, filmer, spill.. Barneklær kan sorteres på størrelser, og selges pakkevis. Barneleker kan også selges. bøker, Osv. ALT kan selges!

Har du ekstra gullsmykker ? bytt det inn i penger! Gamle gullringer, gullsmykker du fikk i konfirmasjonen, og annet som aldri blir brukt, kan bytes inn i penger. Avklar om det er andres gullsmykker du skal sende inn først! Sjekk ut gullbrev.no f.eks, en seriøs og kjent side, som overfører penger raskt til din konto :-)

Dersom du er veldig i krise, kan du be om feriepengene dine utbetalt litt tidligere.. men da må du være bs på at du kan få skattet pengene, og at du ikke får de utbetalt til ferien... 

Kommer du på flere LOVLIGE måter å få inn litt ekstra penger på? 

6 kommentarer

frasoloppgangtilsolnedgang

04.11.2011 kl.15:26

Jeg går for den å jobbe ekstra :)

Mange gode tips her

U

04.11.2011 kl.15:27

Så fin blogg du har! :-) Kommenter tilbake? :D

Rosita Klaussen

04.11.2011 kl.15:42

Du kan selge ting feks! :p

Blir kjempeglad om du går inn å trykker liker her: http://www.brunogblidmodell.no/submissions/rosita-remme-klaussen/

Miniogmy

04.11.2011 kl.15:46

Rosita Klaussen:Tja, det var jo det jeg skrev da.. Leste du i det hele tatt gjennom innlegget?

iselin olsen

04.11.2011 kl.15:54

kjempefin blogg!

god helg:)

hadde vært fint med en kommentar tilbake<3

amyheart

04.11.2011 kl.16:32

Bra tips :D

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits