Bursdagsjente og Halloween!

OI! jeg har bursdag om TO dager jeg!!! Dette året har gått i en rekordfart, jeg har knapt rukket å sette meg ned og reflektere det gamle, før det nye kommer!! Jeg blir 31 år i år, og jeg smiler litt av det fakta at jeg når jeg var liten, så på de over 30 som gaaamle! jeg føler meg jo ikke gammel ? Heller sånn nesten litt i 20åra, om jeg skal være ærlig!! synes det er morsomt at jeg nå går å planlegger lille rusk sin bursdagsfeiring, uten å tenke et halvt øyeblikk på at jeg selv er det neste bursdagsbarnet :-O 

jeg synes det også er sprøtt å tenke på at jeg nå er omtrent på samme alder som det mamma og pappa var, da de hadde barn på samme alder som Nora... Sprøtt!

Jeg har faktisk ikke planer om hva jeg skal på bursdagen min jeg, men jeg regner med at det blir besøk av familien ti Øivind, og så spiser vi litt kaker og sånt her :-) Kos! 

Til nå har jeg fått morgenkåpe av bestemoren min, jaktstøvler av samboer, og så får jeg vel noe spennede etterhvert? vet faktisk ikke, og tør heller ikke å forvente meg gaver, for det blir man bare lei seg av å ikke få :-) Så jeg lar som med alle andre år, meg selv bli overrasket! 

Noen fler som har bursdag på onsdag? 

4 kommentarer

Jonas Bech

31.10.2011 kl.20:07

Du får ha en fortsatt fin kveld :-)

Linn

31.10.2011 kl.21:13

YOU KNOW IT;)

...tror det er flere enn du som får fottøy av mannen!

Elise

31.10.2011 kl.23:49

Nei er sommerbarn jeg :D gratulerer med dagen på forskudd! Håper du får en fin bursdag :D

Miniogmy

02.11.2011 kl.13:23

Elise:Takk for det!! jeg holder på å styrer fælt her hjemme nå, rydder, vasker og ordner, og passer jentungen min samtidig :-) så skal vi bake brownies, en kake til, og oste og tebriks til mat :-) Sånn blir det når man blir voksen!!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits