Ensomhet..

Ensomhet kan være så mangt.. Alt fra å føle seg alene i mengden, uforstått og misforstått.. Det kan være å ikke nå frem til andre, eller lengte etter det som ikke er.. Det kan være et knust hjerte, blandt alle de forelskede og lykkelige, eller å være uten den du elsker.. Det kan være en god følelse, eller en sår.. Det kan være uønsket, eller ønsket... Noen kan vel ikke ønske seg ensomhet sier du? joda.. det kan man! Når tanker og menigers mot tordner frem, og mennesker blir fremmede, da kan man ønske seg litt ensomhet.. 
Ensomhet kan også være å ikke få gjort, besøkt eller vært den eller det man ønsker.. Det kan være å savne en rot, et hjem eller et fang.. En myk hånd som stryker over kinnet når man har feber, et kyss på pannen eller på hodet, når dagen er for lang.. 

Nå og da er jeg ensom, sammen med hele verden.. Jeg er redd for å gå ut på isen, alene.. Jeg er redd for å være for mye for verden.. Jeg er redd for å såre.. Jeg frykter å skuffe vennene mine.. Eller at de allerede er skuffet.. 

Hvorfor er det sånn, at vi av og til har hele hav og verdener mellom oss, og selv om vi snakker samme språk, så kunne det vært som den ene snakker egyptisk, og den andre urdu? 

 

2 kommentarer

Mailinh

24.10.2011 kl.14:49

Utrolig søt blogg du har ;)

komenter gjerne tilbake !! <3

ingerslilleverden.blogg.no

24.10.2011 kl.15:13

Et godt skrevet innlegg, og en tankevekker på en mandag. Mange ensomme der ute, både de med g uten venner.

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits