Min HEMMELIGE Date!!!

Vel, det BLE date!!! 

vanligvis, når jeg og Øivind skal ut, så skjer det noe som hindrer oss.. Nora blir syk, jeg blir syk, Øivind blir syk, og aldri samtidig! Siden Nora var syk i helgen, og kastet opp, så fryktet jeg at jeg skulle få det på veien dit ellerno, men HELDIGVIS skjedde det absolutt ikke noe! PUH! 

Vi skulle på Radio Norges topp 1000 konsert, med LITTLE STEVEN, TNT, Åge Sten Nilsen, Alejandro Fuentes, Odd Rene Andersen og et par til! Jeg fryktet at Øivind ville pingle ut, og hadde helt glemt å sjekke nøye hvem som kom... Øivind er ikke såå fan av Glam Nilsen, og det er vel ikke jeg heller om jeg tenker etter, men dette var gøy!!

Eneste som jeg har å påpeke, og som jeg faktisk er litt forbannet over, er at døree åpnet 20.00, og først 1,5 time senere startet konserten.. DET syntes jeg var litt vel tregt.. 30 min, ja, 45 min, ja, men når det tipper over godt og vel en og en halv time, da blir det faktisk litt vel dumt!

 

Det store jeg opplevde der var å se Steve Van Zandt spille, bare max to meter unna.. og å se Ronnie LeTekrø  spille soloene sine med TNT, DET var veldig stort for meg!! Jeg har ALDRI vært på "årntlig konsert" før, føler vel ikke helt at Rune Rudberg i et lite lokale i Notodden er helt "der"... 

Hjemme hadde poden, såvidt jeg vet, sovet godt, og alt var i sin såre orden.. Deilig å komme seg ut, enda bedre å komme seg hjem!! Veldig morro å være ute med sin kjære, når det er så sjelden vi kan det :-) 

Én kommentar

Christina

21.10.2011 kl.10:32

Lenge dere måtte vente, men høres ut som dere hadde det koselig da :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits