Et helvetesdøgn, og het romantikk!

Dette døgnet som har vært, kommer jeg nok sent til å glemme.. Jeg vet ikke hundre prosent om det er over enda, men jeg krysser alt jeg har for å være sikker!! Nora måtte hentes igår, pga sykdom, og hun hadde kastet opp i barnehagen.. i tilegg hadde hun magesmerter, og småfeber, så ja.. Du kan kanskje tenke deg! 
Hun var dårlig i ett og et halvt døgn ,kastet opp fem eller seks ganger, ble uttørket og skremte mammaen sin ganske bra! Hun ville ikke forlate mammas fang i det hele tatt.. stakkars liten.. Tilslutt fikk jeg i henne 1,5 dl saft, og det fikk hun heldigvis beholde.. Så fikk hun en saftis, og det tror jeg tok henne forbi den dumme kneika... Hun begynte pluselig å danse litt forsiktig på gulvet, etter å ha ligget i fosterstilling i flere timer.. Takkoglov!! Før hun la seg fikk hun en mikrobit med horn med leverpostei, og det har heldigvis blitt der.. 

Videre har det jo vært mitt og Øivind sitt femårsjubileum, og jeg kan helt ærlig si at jeg vil ikke ha noen andre enn han.. han kan være så "dum" han bare vil, jeg er stuck!! Han er gavmild, smart, sterk, ildfull, tøff, barnslig, kjekk, og deilig!! Jeg elsker å krølle meg inntil han om kvelden, snuse inn hans lukt, og kjenne at joda, verden går an.. Vi kan krangle så busta fyker, kjefte, smelle og være sinna, men vi kommer altid tilbake til hverandre <3 <3 Elsker deg gutten min!
4 kommentarer

VSE

15.10.2011 kl.21:43

Fin blogg :)

Mamma til lille Majken

15.10.2011 kl.21:59

Gratulerer med 5 år :)

16.10.2011 kl.17:35

Sv: Ja det er han :) Så hyggelig at du synes det!! Synes faktisk han er ganske flink selv <3 ;)

Det er så fælt når de små er syke :( Og dehydrering er jo så skummelt når det gjelder de små.. Godt at det gikk forholdsvis fort over!

Grattis med jubileum! Så deilig at du føler det sånn om Øivind fremdels, det er kjærlighet det <3

Miniogmy

16.10.2011 kl.23:31

Anonym:Hehe! jeg syntes han så kjent ut på Kolsåstoppbildet! Han blir sendt i hele Norge, tror jeg, så jeg var overrasket når jeg flyttet fra Asker til Nesodden, og FORTSATT så han på Tvfollo :-) Morsomt! Har sett på han siden jeg bodde i Bærum :-)

Ja, hun skremte meg ganske bra, når hun ikke ville ta imot NOE, hverken vått eller tørt.. og hun er temmelig tøff sånn, blir fort frisk :-) Men det løsnet i sekstiden i går kveld, og idag har hun vært fornøyd :-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits