Stakkars lille syke puse!

Idag har vært en "bånn i bøtta dag" ... 

En skikkelig tøff, hard og lei dag.. 

Den begynner helt vanlig, med kos, stress, litt kjas, og noe mas.. Nora er som vanlig godjenta mi, hun er så tålmodig når mamma stresser, ser på og ler.. Finner seg i å sitte pent i vogna når jeg løper fort for å rekke bussen, spør om alt hun ser. AAAW.. Gullet! 

Jeg fikk gjort mye idag, ryddet, satt på klesvasker, ordnet og styrt.. Men halv fire ringer barnehagen, og de sier at Nora må hentes, for hun klager over magesmerter og er slapp. Når hun til vanlig er en liten duracellkanin, og det ikke er en anelse hvile på henne, og hun nå ligger som et slakt på benken i gangen, så sier det seg selv at hun ikke er i slaget.. Jeg får kastet meg rundt, venter på samboer som skal kjøre meg så vi får hentet henne fort, og de ringer igjen.. Nora har kastet opp nå.. Ghhhaaa! Sommerfugler og møll kjører nedi magen, som om det skulle vært en firefelts motorvei der, og hodet er om mulig, enda mer fylt av bekymringer.. 

Vi henter henne, hun sitter helt hvit i vogna si, gråter, er helt knekt.. Mammahjertet mitt knuser litt mer.. Hater når hun er syk, men er ikke redd! Vi bærer henne inn i bilen, kaster inn tøyet, og hun stortuter hele veien hjem.. Stakkars lille..  

Når vi kommer hjem setter vi oss i sofaen, og hun slokner momentant i det hun får sitte i fanget mitt.. Jeg koser meg så mye at jeg dupper av litt selv også. Hun virker frisk, men dengang ei, etter et par timer kaster hun opp igen, jeg får slengt på plass en balje under henne, og det går sånn noenlunde greit.. men hun brekker seg gang på gang, setter det i vrangstrupen, og kaster det opp på nytt.. DET skremte meg! Jeg ringer samboer, og sier at han må komme nå, for hun skremmer meg noe utrolig når hun virker som hun kveles litt av det, og det er egentlig noe av det verre hun nok har opplevd..

Hun er heldigvis fin nå, sovnet ni, og da etter å ha fått i seg en dl med svak blåbærsaft, fire Ritzkjeks, og tre Kapteinkjeks.. tenkte det var best å kjøre den trygge linjen i kveld!

OOOOPS! Der var jeg visst litt for rask! Der kom den tredje runden.. 

Stakkars liten..

4 kommentarer

Anette Røsand

15.10.2011 kl.16:50

Uffa,ikke greit når ungene har spysyka.. jeg måtte hente trulta mi for noen uker siden med akkurat det samme, ho hadde spydd på 2 unger i tillegg,ikke kjekt :( Men heldigvis er det ikke farlig,bare veldig slitsomt for sånne små :/

IRN :*

15.10.2011 kl.17:06

uff da, stakars liten :)

Fin blogg og fine(t) bild(e)r <3 Fast leser

Kommenter tilbake? :) Da blir jeg glaaa

Mamma til lille Majken

15.10.2011 kl.21:54

uffamei da... ikke greit når de små er syke nei :( Håper hun snart blir bra. Masse god bedring :)

Miniogmy

15.10.2011 kl.22:06

Mamma til lille Majken:Nei vet.. og nå fikk hun det noe så kraftig også.. ekkelt!

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits