Denne helgen!

Fredag var det operasjon av storetåa, og jeg måte opp klokken halv seks.. Jeg gruet meg så enormt, hadde ikke sovet omtrent, og var enormt kvalm hele natten.. Sukk. Men jeg tuslet da inn, uten beroligende eller noe! Jeg er utrolig stolt over akkurat det! Rotet meg litt bort da, Lillestrøm legevakt holdt til på TO steder, og jeg gikk selvfølgelig feil... Men det gikk bra, og jeg kom inn til legen med en gang! Han tittet på den, og sa at han ikke skulle fjerne hele neglen, men bare litt.. Puuuuh! Han bedøvet tåa, og satte igang. Jeg pep litt til å begynne med, men klarte å komme gjennom det uten støre mén *Stolt* Det var et lite skår i planen at jeg ble sendt hjem i taxi, og fikk ikke stå på foten den dagen.. Hmmm.. Jeg skulle jo hjem til mann og barn, og mannen skulle jo ut? Jeg fikk beskjed om å ligge hele dagen, og fikk -ikke- stå på den..Han ble litt skuffet og irritert over å måtte droppe møtet med kameraten sin, men godtok det jo, så det gikk bra :-) Takk for det gutten min!

Dagen etter var det Kickoff med jobben, før den nye butikken åpner.. Vi møtte opp åtte, og ca 40 trøtte tryner sto og ventet på bussen som skulle kjøre oss dit vi skulle, og det var vel ikke alle som var like engasjert akkurat da.. Siden jeg var nyoperert , måtte jeg ta det med ro den dagen, så siden vi skulle til Harald Huysman Karting, så ble jeg bare tilskuer.. Vi hadde personalmøte fra 0930 til 1430, og så var det go-kart til mat kl 17.. Veldig gøy, men surt å måtte stå å lengte etter å kjøre.. Men, stemnigen var god, og kollegaene spennende, så jeg overlevde glatt! 

Søndagen prøvde vi å sove litt lenge.. Men neida... Lille pode bestemte seg for å stå opp tidlig, og vi jagde henne tilbake.. Kanskje ikke helt pedagogisk, men når du HVER MORGEN våkner til ei som er superfornøyd etter å ha rotet frem noe hun ikke skal ha tak i, og gjerne også klint det utover, så prøver du alt du kan for at hun skal forstå at i helgene så vil vi gjerne sove litt lenger.. Vi skal ikke opp klokken halv sju da.. Som regel er hun ikke like enig i det.. Da ser hun på deg med sitt søteste blikk, og sier:"Jeg er ferdig å sove nå mamma? Ikke sove nå? " Da må du jo smelte! Da får hun lov å ligge i senga vår og kose litt ekstra i senga vår.. *elske* 
Etter noen timer dro vi ned til foreldrene til kjærsten, og Nora var overlykkelig over å kunne besøke Bestemor og Bestefar og Tante.. De er hellige i hennes øyne, og hun sier når vi er her alene, at hun elsker dem.. hihi! Her om dagen var bestemor NYDELIG.. søta! Vi fikk Vafler og kanelsnurrer, og lykken var fullkommen! Det var så deilig å sitte der å skravle og surre, og spise digge vafler og snurrer :-) 

Har du hatt en fin helg ?

3 kommentarer

Linn S

11.10.2011 kl.14:02

Jeg blir helt '*uuuuuurgh* av den stakkars tåa di! Men så leste jeg om vafler og kanelsnurrer - så nå er jeg sulten ;) Hahaha :D

Miniogmy

11.10.2011 kl.21:12

Linn S:hehehehe! du koser deg jo med muffinser nå du!!

Linn S

12.10.2011 kl.10:36

GUILTY! :D

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits