Nei, Nei, Vil ikke!

I morgen er den dagen jeg har gruet meg til i mange år.. Jeg har siden jeg var tolv år ca, hatt en stortå som har kranglet.. Verket og gjort vondt! Og ettersom det har blitt verre, har folk idiotisk nok fortalt meg skremselspropaganda om hvor ille det vil bli, og hvor vondt og jævlig det blir å fikse.. :-( Dette har jo gjort til at jeg hvertfall ikke ville fikse det, og fjerne negl..

Men det har hemmet meg i mange år, jeg har hatt den dumme stortåa som et skikkelig aber, og jeg har vært flau og skamfull over den.. Den har medført at jeg fortsatt har problemer med resten av foten, ettersom det tross alt har vært vondt å ha på seg sko, og trangt fottøy, så ja.. Dere skjønner nok.. Når man i så mange år, nesten 20 år, har innbilt seg at dette er ILLE, da blir det ikke lett å komme seg til dette inngrepet.. Sukk..

Men jeg har tenkt sånn, at jeg ikke kan vise den oppførselen overfor Nora, for det er jo utrolig dumt å påføre seg mer skade, og unngå å gå til legen for å få noe fikset i flere år! Det er jo egentlig bare tull!! Eller hva?

Så nå er jeg armert med resept på to valium, og pumper opp psyken til max, pluss forteller meg selv at jeg kan.. Men jeg kommer ikke til å være høy i hatten i morgen klokken ti over åtte.. :-(

Én kommentar

Linn S

06.10.2011 kl.21:41

Bedre enn å vaske leiligheten ;) Bare tenk på at det antagelig er veldig verdt alle plagene du kommer til å slippe :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits