Denne Helgen Rocket sokker!!

Dette har i bunn og grun vært en veldig morsom, men litt rar helg!

På jobben er det for tiden oppussing, og det har vært stengningssalg i matbutikken.. Først 30 prosent, så 40.. Jeg slutter aldri å bli overrasket over hvilket behov folk har for å handle på salg!

Uansett hva det er igjen, så blir det solgt! Rare greier!

Vi shoppet vi også, handlet for 1700 kroner, mest tørrvarer og sånt, sånne ting som varer en god stund.. F.eks tacokits, hermetikk, såpe, frokostblanding, osv... Vi sparte godt og vel 700, så ikke noe dårlig kjøp :-)

Vel, vel, over til helgen min! Fredag var det jobbing fra 10 til 18, og det ble solgt, pakket bort og vi hadde tilogmed en brannalarm! Var helt utkjørt når jeg kom hjem, jeg var helt slått ut!

Lørdag skulle jeg egentlig jobbe fra 0800 til 1600, men siden butikken var stengt, så jobbet jeg i stedet fra 0815 og frem til 12.. Jeg ble hentet av pusen, og tilbringte noen timer med dem, før jeg ble kjørt til Ski, og Kusine Merete! Vi skulle se på FUNKYTOWN, og jeg gledet meg faktisk veldig! Som regel har vi det utrolig moro når vi er ute i Ski, så kunne vel ikke annet?
Jeg var vel hos Merete kl 18, og vi satt å skravlet sammen med en arbeidskollega av henne, som het Marte. Kjempekoselig, pen jente, så skjønte at denne dagen ville bli topp! Litt over sju kom også Mona, så da ble det "Meretes Eminente Superlasagne" som hun hadde stått opp i otta for å få ferdig til oss! Den var virkelig digg, jeg spiste så jeg nesten trillet, så da hun fortalte at det var dessert også, så regnet jeg med problemer! men jeg klarte å få i meg nesten all Pannacottaen så jeg var "ganske" mett.. *ler* 

Vi tok taxi ned til sentrum, trodde det skulle være lange køer utenfor inngangen til Krydder, men der var det jo helt øde! Det kom flere folk til hele tiden, så det var aldri tomt.. Vi var litt irriterte på at det var annonsert at de skulle på klokken 22, når de ikke startet før halv tolv.. 

Vi hadde det hvertfall helt topp, humøret var bra, formen var god, og musikken var bra! Det var flere som flørtet med oss, og da kan vi jo ikke klage! Vi måtte tilogmed jage vekk en beiler som ikke hadde antennene helt ute, eller så peilet han med heelt feil sender.. *fniis*

Etter at han hadde elget seg innpå samtlige av oss jentene, endte det brått da han prøvde seg på sakte samba i Paris med Merete.Han ble sendt avgårde med avslag på gråpapir.. Her var det klare signaler og inn med SPISESKJE.. 

Vi ble invitert på flere nach, og vi jentene valgte å skille veier.. Jeg sov hos Kusinen min, og sto opp tidlig dagen etter, men tok følge med ei koselig og beintøff dame, som nok vet selv hvem hun er :-) 

Tuslet ned og tok toget, bussen og båten hjem, og var vel hjemme igjen 13? Jeg var i allefall mett på fyllemat og inntrykk, etter å ha headbanget,rocket og stjælt Mc Donaldsstoler.. *kremt* 

Gøy var det hvertfall!! deilig å ha sånne dager!!!

Én kommentar

Malin

09.10.2011 kl.22:54

Utrolig fint bilde:-)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits