Jeg er bare så sliiiiten!

Beklager laber innsats folkens..

For tiden er jeg både oppe på loftet og nede i kjellern.. Det skjer så utrolig mye om dagen, og jeg har liksom så mye å tenke på, så jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal være, hvem jeg er, eller hva jeg skal føle for tiden... Jobben blir pusset opp, Nora er til tider en håndfull(men elsket, og akkurat sånn et vanlig lite barn er), jeg føler og tenker og bekymrer..

Og av og til blir bekymringer så utrolig store, fordi du ikke vet hva du skal gjøre, eller hvordan du skal komme deg fri.. For av og til er det bare litt for mange av dem!

De trenger ikke nødvendigvis være så store, men er det for mange, så overmanner de deg lett for det.. Jeg er ikke der at verden er for vanskelig å leve, for jeg har gode venner, og masse familie rundt meg..

Jeg ser de kanskje ikke så ofte, noen mer enn andre, men jeg elsker dem fordet.. Jeg går konstant med dårlig samvittighet, over alle jeg skulle besøkt, alle jeg skulle ha ringt, alt jeg skulle gjort, alt jeg bør si.. Jeg må bare ta en ting om gangen, jobbe meg gjennom bør/ burde bunken, ta tak i ting selv, og løse problemene en etter en..

Annet kan jeg ikke gjøre..


Kan man elske noen høyere? 

Så får heller de som kritiserer, kritisere, så lenge jeg vet at jeg har gjort mitt beste! Når det gjelder trøttheten jeg har hatt over flere måneder, prøver jeg nå å ta b12-sprøyter, og håper at det er det som er grunnen til at jeg knapt klarer å holde øynene oppe.. Jeg er også sykemeldt denne uka, for egentlig skulle jeg vært utplassert på Grønland, men jeg synes det hadde vært så flaut å sitte å duppe av i kassa på et ukjent sted.. At jeg ville fått tilbakemeldinger om å være lat og uinteressert ville automatisk fulgt med meg lenge.. 

Nå sitter jeg her hjemme i roen og freden, og jeg kjenner at det var utrolig deilig å sitte sånn.. huset ser bombet ut, og jeg vet hva jeg burde gjort, men nå skal jeg slappe av.. Deilig!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits