Jeg VAAANT!!

Det er ikke ofte jeg vinner noe, og når jeg vinner er det som regel unyttige, eller altfor nyttige ting ala heklede grytekluter, eggevarmer i filt, hjemmelaget eplekake, nøkkelring med Volvo og denslags.. 

Jeg deltok i en konkurranse fra maxfactor om å få en pakke med diverse produkter, og jeg la ut et innlegg, uten egentlig å håpe for mye.. 

Men idag dere, den eneste dagen jeg har fri, som jeg ikke sjekker posten, lå det en spennende pakke i posten.. Nei, det var ikke kemneren, statens innkrevingssentral eller noen sånne morsomme saker, men en PAKKE! jeg trodde det først var krill, men lykken var stor da jeg så en svart, lekker glossy box, med Max Factor på.. OoOoOoH! Dæven!

Inni lå det sånt ei husmor i trettiårene ELSKER! Lipfinity Liptint, False Lash Effect Fusion Mascara, Liquid Effect Eyeliner, og Smokey Eye Effect Eyeshadow.. Ikke verst! De hadde virkelig slått på stortromma, og nådd meg her!!

Jeg sitter nå i sofaen, med alle produktene på, og ja, de svarer virkelig til forventningene!

Leppetinten sitter fortsatt, lukter godt, og smaker, ehm, så som så.. Men hva kan man forvente?

Mascaraen sitter godt, klør ikke, er lett å få på, og har ennå ikke drysset av.. Den er deilig å legge på, for den har en utrolig deilig børste, som legger på passe mye på vippene.

Eyelineren er også deilig, den legger seg fint på, og har en "gadget" på ene siden, som man kan sote ut med!

Øyenskyggen fikk tilogmed jeg på fint, selv om jeg har like skjelvne hender som en som nettopp har vært på fylla, og da er det ganske bra!! (En liten digresjon, men dog!)

Jeg tenkte å legge ut et fint bilde i morgen, når jeg har funnet ut litt mer om hvordan man legger på smokey eyes, for der er jeg ikke helt stø enda.. 

maxutvalgt
Stikkord:

3 kommentarer

lett å like

23.09.2011 kl.23:00

så utrolig gøy da :-D

Miniogmy

23.09.2011 kl.23:06

lett å like:jeg vet! har ikke du og vunnet idag?

Linn S

03.10.2011 kl.14:51

Alltid gøy å vinne, grattis :D

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits