Sykt barn i dag og!

..Og mamman følger nok desverre etter.. Problemet er at hun virker helt ok, bare litt mer sliten på dagen, og tett på natten.. Håper snart dette går over, er så kjedelig å måtte være hjemme med Noraen..

Hun kjeder seg nok litt hun også, og finner på altmulig!

Idag våknet jeg til hysteriske rop, fordi hun hadde satt seg fast INNI dynetrekket.. Og litt tidligere fant jeg henne på kjøkkenet, hun sto og smurte seg fiberknekkebrød med Nugatti, og hun var dekket i hele ansiktet med Nugatti.. Rampen! Alt dette selvfølgelig før halv ni..


Liten, men veldig søt og god!!

Hun tester jo også selvfølgelig grenser for harde livet, men Øivind og jeg samarbeider ganske bra om å få det til.. for av og til er hun litt av en håndfull.. 

Videre har jeg lest en engasjerende sak hos Frkreyes,no , om ordet Neger..

Jeg kjenner jeg blir sint, hvorfor er det så viktig for så mange å bruke akkurat det ordet, når det er så viktig for enda fler, å slippe å bli kalt det? Jeg tør vedde på, at om du ble kalt f.eks Snål, som både er negativt og positivt ladet, så ville du ikke likt dette nevneverdig..

Ikke før du hadde fått vite at personen var fra et sted som brukte ordet som et kompliment..Men selv da hadde du nok hatt problemer med det..

Snål betyr både gjerrig, merkelig og Søt... Er du svensk, så betyr det gjerrig, er du fra østlandet betyr det rar/merkelig og i Telemarkområdet, betyr det noe ala, "ååh, så nusselig.. "  

Eller om noen hadde begynt å kalle deg IDIOT, så ville du tatt deg nær av det? Det betyr sikkert noe helt koselig på et annet skjeldent språk, men ikke pokker om noen hadde fått kalle meg det, uten at jeg hadde blitt sur..

I tillegg skjønner jeg ikke hva som er så viktig med å stå på kravet rundt å MÅTTE bruke dette ordet, om det ordet ikke betyr noen ting for deg, hvorfor må du drite i at for så mange betyr det såå mye å få slippe å høre det?? 

Hva synes du? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits