Jeg GLEDER meg!!!

Nå sitter vi hjemme og loker litt.. Nora "pææler" som hun sier, og lager små gaver til fjern og nær.. Jeg oppdaterer meg på nyheter, og barnetv med karlson er på i bakgrunnen.. Øivinden min ligger i senga, han er desverrre ikke helt bra, så jeg prøver å pjuske det til lit ekstra for han idag.. *Deilig* 

Snart blir det mat for gullongen, og mor, og jeg er litt usikker på hva Far i huset vil.. Tror det blir rundstykker til lunsjen, og noe annet rart til middag... Har ikke bestemt meg helt enda.. 

Ikveld blir det tur til Telenor Arena med Røde Kors Hjelpekorpset, jeg gleder meg faktisk masse til det! Det er så hyggelig å være med den halvgærne gjengen der, man sklir rett inn, og har det utrolig morsomt!! Litt tull får oss til å trekke på smilebåndet, det er jo bare bra, eller hva? 
Igår var vi på Jaer Mart´n, en lokal liten markedsdag her på halvøya.. Vi stilte på stand for Røde Kors, sammen med Røde Kors omsorg, som hjelper eldre med besøk, og gode samtaler. Vi lærte bort livredning, med HLR og Hjertestarter, og det var mange innom standen. Mest barn, men også mange unge og voksne! Gøy å se det er interesse for dette blandt de små også! Vi hadde med småting som vi ga til de som prøvde seg på "Annedukken"  eller Rescue Anne som det også kalles. De prøvde seg med å puste og gi Hjeremassasje, og jeg var faktisk overrasket over hvor flinke de minste var :-) Vi hadde med Ambulansen også, og det var veldig populært å klatre inn i bilen, og titte.. Det gjør det hele mindre skummelt, om de en gang i fremtiden må kjøre med en sykebil :-)

Jeg har hørt rykter om et barmarkskurs senere i år, og det gleder jeg meg faktisk til.. Da skal vi ligge i gapahuk, spise av egne utdelte rasjoner, og øve oss på å klare oss ute i naturen.. Tror nok ikke speidergutten øivind kommer til å tro noe særlig på at jeg "overlever" turen, hehe.. men må vel bare vise han hva jeg er god for, eller hva? 

Vi skal også ha en korpsprøve, som vi egentlig venter på, så vi også få uniformer :-) DET blir hvertfall spennende!! 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits