FOR en helg!!

Denne helgen har rast unna!! Jeg har kost meg mye, og jeg har forberedt meg mentalt til de neste månedene.. De ser ut til å bli tøffe, med diverse operasjoner, og noen undersøkelser, med masse ekstra småjobber for å hale inn ekstra penger, som desverre er sårt tiltrengte, pga diverse.. Jeg kan fortelle mer om det senere :-) Det blir også endringer i forbindelse med jobben, den skal pusses opp og bygges ut. Så derfor må den stenges i en måned, og jeg skal utplasseres et eller annet sted! 

På fredag jobbet jeg en ganske lang dag, fra halv ni til halv fem, og etter det var det en liten løpetur ned til Knutstua, der Nesodden Røde Kors holder til. Der ventet Jørn, Bente, og Espen, de holdt på med å renske motoren på ambulansen for løv, og hade heldigvis ikke kjørt ennå. puh! Jeg og Bente som kjørte sykebilen, plukket opp Trond og kjørte til Telenor Arena for hjemmekampen til Stabæk.. Passe med folk, men ikke akkurat velfyllt, og stemningen var god. Kampen varte til ni, og jeg var hjemme halv ellve.. Hadde hatt en lang dag, så jeg var ganske kjørt..

Lørdagen tok vi ting med stor ro, vi hadde egentlig tenkt å henge opp flere lapper rundtomkring, handle inn mat, og fikse sykkeldekk, men siden gulljenta var lei av surringen rundt, dro vi ikke rundt med flere lapper om småjobber, men dro heller en tur innom Mathilde og Jo Sigve.. Nora var i ekstase, for nede hos dem var jo fam.Bergersens nye tilskudd Raptus (Von Rupp) Bergersen, en herlig hannkatt på et par måneder/ti uker.. Hun hylte og hoiet, og fikk sitt første klor, og elsket den nydelige lille hårballen! Tror han godtok henne greit som lekekamerat, for han la seg etterhvert inntil henne og tittet når hun lekte :-) Vi la oss fakisk i ok tid, og var vel oppe i halv ni tiden(men den nydelige samboeren min lot meg sove til ti.. Takk! ) 

Nora har lagt seg til en vane å stå opp i sju, halv åtte tiden nå, og det er litt slitsomt! Hvertfall når mor er utpreget B-menneske, og elsker å sove litt lenger i helgen.... Jeg kan godt stå opp tidlig også, men har jeg fri, da liker jeg å sove litt lengre.... 

Nå er det Gudfaren 3, så får vel få den med meg for n´te gang! 

Hvordan var din helg? 

Stikkord:

2 kommentarer

Frida Marianne

11.09.2011 kl.20:01

Hørtes ut som mye stress, samtidig med mye kos!! Og sove? Det er min STORE hobby!!! Føler det å få sovet ut( spesielt da barna var små) var en luksus som sjeldent inntraff!! Ha en fortsatt fin søndag kveld med tv kos=)

Katrine

11.09.2011 kl.20:07

Jeg koste meg glugg på teater sammen med Tarjei :) Vi rakk en øl og en kaffe før teatert, en god prat og hadde en fantastisk teateropplevelse. Jeg lo og lo, samtidig som jeg hadde en klump i halsen..Det var et stykke med mange sider og mye sårt. Deilig med nytt innputt og gode lørdager.

I dag har vi bare slappet av og kost oss, alle sammen. :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits