Salg hos Ellos!

Jeg er en ivrig vindusshopper hos Ellos.no, og jeg er også en samarbeidspartner med Ellos. Idag fant jeg ut noe hyggelig: de har et veldig hyggelig salg der, hvor du får 40% på en valgfri vare, og FRI FRAKT!! Er ikke det en god nyhet, så vet ikke jeg!! 

Lurer du på hvorfor man skal handle der? Vel, for oss med barn, har de masse fine klær, og varme dresser til en bilig penge. du kan få veldig bra kvalitetsklær til høst og vinter nå, og om du er smart, så kan du jo kjøpe julegaver, og juleantrekk nå, før det er umulig å få tak i!! 

Har du ikke handlet der før? Ikke noe problem det vel? Bare registrer deg nå, så kan du sikle like mye som meg, og kanskje du og har mulighet til å få handlekonto, hvor du handler først, og betaler senere? Dersom du er en flink betaler og shopper, så er det ikke noen dårlig ide :-)

Her er noen fristende bilder, så du skjønner at det er smart å gå innom Ellos NÅ :-)


Hva synes du? Hva synes du hva finest? Har du kjøpt noe på Ellos? 

4 kommentarer

helgemamma

08.09.2011 kl.22:50

har handlet en del på Ellos, men blir alltid missfornøyd, så skjønner ikke helt hvorfor jeg fortsetter..he he.. Støvsuger og brødrister gikk i stykker med en gang, klærne har veldig dårlig pass-form...ting ser veldig mye dårligere ut når man får det enn det ser ut i katalogen......

Liker heller å handle på H&M :-)

Men det er min erfaring da... he he...

Miniogmy

08.09.2011 kl.22:53

helgemamma:Hehe!!! tja.. jeg handlet på HM en gang for lene siden, og da ble jeg skikkelig oppgitt over en del krøll, husker bare ikke hva :-) men tror det er litt sånn med nettshopping, man risikerer liksom litt mer når man ikke får "se og tapå " varene :-P

helgemamma

08.09.2011 kl.22:59

Jada. Nettshopping er greit for meg som ikke er så glad i å gå i butikker :-)

Heldigvis er det lett å returnere varer som ikke svarer til forventningene og pengene er på konto igjen innen kort tid :-)
fikk pakke fra ellos for en stund siden :)

Skriv en ny kommentar

Miniogmy

Miniogmy

34, Nesodden

Mamman til Nora,og ADHDjente som sniker seg mot de trettitre :-) min mail er: missdita@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits